De Podium Cadeaukaart opent jouw zomerse festivalseizoen Terug naar het overzicht
23-06-2015:

De Podium Cadeaukaart opent jouw zomerse festivalseizoen

Vanaf vandaag kun je op Cadeaukaart.nl dé kaart kopen om jouw zomerse festivalseizoen mee te openen: de Podium Cadeaukaart. PoKaDoKa! Met de Podium Cadeaukaart koop je gemakkelijk tickets voor verschillende concerten en voorstellingen. Ben jij of heb jij festivalgangers in jouw vriendenkring? Doe dan je voordeel met onze nieuwste cadeaukaart. Geniet van de zon en ga er op uit.

Genieten van de beste optredens met de Podium Cadeaukaart

Een nieuwe cadeaukaart in ons assortiment is natuurlijk goed nieuws. Maar waar kun je allemaal naar toe? In de actuele uitgaansagenda op de website van Podium Cadeaukaart kun je bekijken voor welke muziekfestivals en concerten je de cadeaukaart deze zomer kunt gebruiken. Zo kun je volgende maand - mits er nog tickets zijn - met de Podiumkaart naar Kraftwerk of de Wu-Tang Clan in Utrecht.

Vanzelfsprekend ben je niet gebonden aan muziekgerelateerde uitjes. Wat dacht je van een balletvoorstelling? Misschien ben je een musical fijn, ook dan is de Podiumkaart ook echt iets voor jou! Dreamgirls en Soldaat van Oranje zijn maar een kleine greep uit de musicals van dit moment. Of begin het nieuwe theaterseizoen 2015/2016 goed in september! Heb je nog geen idee waar je naar toe wilt? Maak je geen zorgen, het tegoed op je kaart is namelijk onbeperkt bruikbaar.

Te gebruiken bij meer dan 250 podia

Bijna alle theaters in Nederland accepteren de Podium Cadeaukaart als betaalmethode, ongeacht naar wat voor een optreden je ook gaat! Daarnaast worden veel tickets verkocht via de Nationale Theaterkassa, Ticketmaster en Eventim. Met de Podiumkaart kun je online betalen bij Eventim en zowel on- als offline bij de Nationale Theaterkassa. Bij Ticketmaster kun je terecht bij enkele fysieke ticketverkooppunten.

Activeer je Podiumkaart en ga erop uit

Voordat je gebruik kunt maken van de Podium Bon, moet je deze eerst activeren op de website van Podium Cadeaukaart. Meer dan het invullen van je activatie- en kaartcode hoef je niet te doen. Ook kun je hier het saldo van je kaart checken, want het tegoed hoef je niet in één keer uit te geven.

Gebruik de Podium Cadeaukaart om te betalen voor je culturele uitjes! Vanaf vandaag te koop bij Cadeaukaart.nl!

Bekijk de Podium Cadeaukaarttracking pixel