Op zoek naar een Sinterklaas cadeau? Terug naar het overzicht
25-11-2015:

Op zoek naar een Sinterklaas cadeau?

Ieder jaar komt er weer hetzelfde voorbij met pakjesavond: chocoladeletters, marsepein en pepernoten. Waarom maak je het sinterklaasfeest niet veel leuker door cadeaus te geven waaruit blijkt dat je iemand echt kent? Een chocoladeletter is heerlijk, maar je bent meer dan de eerste letter van je voornaam. Je maakt familie en vrienden gegarandeerd blij als je kijkt naar wat echt bij ze past.

Shopaholics en beautyfanaten

Is je moeder, zus of beste vriendin een shopaholic of gek van beauty? Dan geef je haar natuurlijk een ICI PARIS XL Cadeaukaart of een Zalando Cadeaubon cadeau!

Met de ICI PARIS XL Cadeaukaart kun je iets kopen uit het assortiment van 13.000 verschillende geuren, huidverzorgingsproducten en cosmetica. De Zalando Cadeaubon kun je gebruiken om iets te kopen in het te gekke online warenhuis van Zalando. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor Esprit en Adidas, maar ook voor exclusieve merken zoals Ralph Lauren en DKNY. Je kunt deze cadeaubonnen ook aan mannen cadeau geven. Want wie wil er nu geen lekker geurtje of een nieuw kledingstuk voor zichzelf kunnen uitkiezen?

Hebben, hebben, hebben!

Moet je een cadeau kopen voor iemand die de meest uiteenlopende interesses heeft en eigenlijk van alles wel zou willen hebben? Geef hem of haar dan een FonQ.nl Giftcard of Bol.com Cadeaukaart met pakjesavond! Hun avond kan dan niet meer stuk, want bij deze online shops kun je bijna alles kopen wat je wilt! Bol.com is namelijk al lang niet meer de boekengroothandel die het eerst was. Je hebt er boeken, games, kinderspeelgoed, gadgets en nog veel meer! Met de FonQ.nl Giftcard kun je ook een super cadeau uitkiezen, want met duizenden artikelen in allerlei categorieën zit er altijd wat leuks bij.

Voor de echte boekenwurm

Brengt je broer of zus het liefste alle tijd door met de neus in de boeken? Of verslindt jouw beste vriend voor het slapen gaan altijd vele pagina’s van zijn favoriete boek? Dan geef je hen natuurlijk een Boekenbon. Boeken zijn vrijwel altijd geweldige cadeaus om te geven en te krijgen. Met een Boekenbon kun je zelf een boek uitkiezen bij één van de 1.500 aangesloten boekhandels en winkelketens. Zo kun je ook niet de mist in gaan bij het uitkiezen van een boek voor iemand anders!

Dit zijn natuurlijk een paar voorbeelden, maar zo is er voor iedereen wel een bijpassende cadeaukaart te bedenken. Bekijk snel onze Sinterklaas categorie om de ideale cadeaukaarten te vinden voor je vrienden en familie. Zo wordt pakjesavond een gegarandeerd succes!

Bekijk onze Sinterklaas categorietracking pixel