Geluksmuntjes en nieuwe wijnen in ons assortiment Terug naar het overzicht
23-12-2015:

Geluksmuntjes en nieuwe wijnen in ons assortiment

Een cadeaukaart is al een hartstikke leuk cadeau, omdat je deze persoonlijk op iemand kunt afstemmen en diegene ook nog eens keuzevrijheid geeft. Ideaal toch? Maar wat nu als je nog iets extra’s wilt zeggen met je cadeau? Wil je iemand geluk toewensen of feliciteren met een mijlpaal in het leven? Dat kan door bijvoorbeeld een fles wijn of een geluksmunt te geven naast een cadeaukaart. Je kunt natuurlijk ook zonder een cadeaukaart één van de leuke geschenken cadeau geven.

Geluksmunt

Wil je iemand een hart onder de riem steken of wil je gewoon even laten weten dat je van je geliefde houdt? Geef dan de ‘Beschermengel’ munt of de ‘I Love You’ munt cadeau. Wil je iemand succes wensen? Dan is de ‘Geluksmunt’ natuurlijk het ideale cadeau. In totaal zijn er een vijftal geluksmuntjes waaruit je kunt kiezen voor dat ene speciale cadeau.

Wijn cadeau

Heb je iets te vieren? Geef een fles wijn cadeau! We hadden al wat wijnen in ons assortiment, maar nu hebben we er nog eens vijf aan toegevoegd. Voor iedere smaak is er dus iets te vinden, want een wijn is heel persoonlijk. Probeer eens onze nieuwe Condor Peak White Chardonnay met haar overvloedige frisse geuren van appel en ananas die mooi rond in de mond is. Houdt degene met wie je iets te vieren hebt meer van een rode wijn? Dan moet je Passimento Romeo & Juliet’s Wall Red eens proberen. Deze wijn ruikt intens naar rode bessen en heeft heerlijke kruidige hints. Het is een ideale wijn voor bij rood vlees en wild of voor bij een lekkere gerijpte kaas.

Buiten wijnen en geluksmuntjes kun je ook de leukste babycadeaus en knuffels cadeau geven. Wil je iemand echt verwennen? Maak jouw cadeau dan compleet met chocolade of een wellness cadeau.

Bekijk alle mogelijke geschenkentracking pixel