Jouw gids voor het ultieme Moederdag cadeau! Terug naar het overzicht
06-05-2015:

Jouw gids voor het ultieme Moederdag cadeau!

Over vier dagen is het weer Moederdag. Dé dag om alle moeders in Nederland eens lekker in het zonnetje te zetten. Natuurlijk verras jij je eigen moeder met een mooi cadeau. Maar je kunt natuurlijk ook je schoonmoeder of je partner die zo’n goede moeder is voor jullie kind(eren) iets leuks overhandigen. Misschien viert je dochter, zus of beste vriendin haar eerste Moederdag en wil je haar een kleinigheidje geven. Op Cadeaukaart.nl vind je voor iedere moeder een ideaal cadeau. Maar ja, welke cadeaukaart past nu echt bij haar? Om je hier een handje bij te helpen hebben wij een speciale Moederdag "boom" gemaakt. De antwoorden die je geeft leiden je vanzelf naar het type moeder voor wie jij een Moederdag cadeau zoekt! Lees vervolgens de bijbehorende beschrijving om erachter te komen met welk cadeau je haar blij maakt.


Jouw gids voor het ultieme Moederdag cadeau vind je op Cadeaukaart.nl

TOT-IN-DE-PUNTJES-VERZORGDE moeder

Sommige moeders gaan met het haar in een staart zonder makeup de deur uit. De tot-in-de-puntjes-verzorgde moeder neemt uitgebreid de tijd voor het aanbrengen van een perfecte makeup look op een goedverzorgd gezicht. Voor haar staan een verzorgd uiterlijk én goede gezondheid op de eerste plaats!
Moederdag cadeaukaarten: ICI PARIX XL Gift Card, Nederlandse Saunabon, GezondheidsBon

HANDJES-UIT-DE-MOUWEN moeder

Een huis kan niet perfect genoeg zijn voor de handjes-uit-de-mouwen moeders onder ons. De keukenkast kan even worden gemaakt, een nieuwe lik verf of een behangetje op de muur, nieuwe accessoires om het huis mee op te fleuren en als je toch bezig bent kun je natúúrlijk ook gelijk de tuin onder handen nemen!
Moederdag cadeaukaarten: Gamma Cadeaupas, Praxis Cadeaukaart, Fonq.nl Giftcard

IK-TREK-ER-HET-LIEFST-DE-HELE-DAG-OP-UIT moeder

Het weekend betekent voor de één heerlijk ontspannen, nergens naar toe hoeven. De ik-trek-er-het-liefst-de-hele-dag-op-uit moeder denkt hier heel anders over. Stuur haar maar de hele dag naar de Efteling of Burger’s Zoo. Weet je wat trouwens nog beter is dan een dagje weg? Een heel weekend! Dát is haar manier van ontspannen.
Moederdag cadeaukaarten: Pretparken en Dierentuinen Cadeau Card, Weekendjeweg.nl Cadeau Card, Musical Card

IK-SLUIT-ME-AF-MET-EEN-GOED-BOEK moeder

Een moeder die thuis rustig tijd voor haarzelf neemt, dat is de ik-sluit-me-af-met-een-goed-boek moeder. In haar vrije tijd doet ze niets liever dan lezen. Je weet inmiddels ook dat je haar niet hoeft te storen als ze eenmaal in een goed boek zit. Ze doet het niet expres, maar ze hoort je pas nadat je 10x haar naam hebt geroepen.
Moederdag cadeaukaarten: Krantcadeaukaart, Geefeenblad, Boekenbon Cadeaukaart

ALTIJD-TRENDY moeder

Heb of ken jij een moeder die er altijd fashionable uit ziet? Een moeder die na een dag shoppen met tassen vol thuiskomt. Een moeder die droomt van een inloopkast gevuld met schoenen, kleding en tassen? Bij deze altijd-trendy moeder kun je niet misgaan met een shop cadeaukaart!
Moederdag cadeaukaarten: Zalando Cadeaubon, V&D Cadeaukaart, Hunkemöller Gift Card

FIJNPROEVENDE-FOODIE moeder

De fijnproevende-foodie moeder heeft altijd haar telefoon in de aanslag om foto’s te maken van al het moois dat haar wordt voorgeschoteld. Zo kan iedereen meegenieten. Er is immers niets leuker en lekkerder dan een uitgebreide lunch of 3-gangen menu in een restaurant en lang natafelen.
Moederdag cadeaukaarten: Giftfor2 - High Tea voor 2, Diner Cadeau, Restaurant Cadeau

Kom je er zelfs met onze gids niet uit?

Ben jij misschien een er-zijn-zoveel-Moederdag-cadeaukaarten-ik-weet-niet-wat-ik-moet-kiezen gever? Maak je geen zorgen. Speciaal voor jou hebben we de Cadeaukaart keuzekaart. De moeder die deze kaart ontvangt kan op Cadeaukaart.nl zelf een keuze maken uit alle cadeaukaarten in ons assortiment.tracking pixel