HEMA Cadeaukaart, KARWEI KadoKaart en Wellness Bon nieuw in het assortiment Terug naar het overzicht
04-03-2016:

HEMA Cadeaukaart, KARWEI KadoKaart en Wellness Bon nieuw in het assortiment

We hebben weer een aantal toevoegingen aan ons assortiment. Je kunt nu ook terecht voor de HEMA Cadeaubon, KARWEI KadoKaart en de Wellness Bon. Waarom deze cadeaukaarten het perfecte cadeau zijn? Dat lees je hier.

HEMA Cadeaukaart

Wie houdt er nou niet van een portie HEMA? Wij rennen het liefst gelijk naar de HEMA als we horen dat ze weer nieuwe - briljante - ontwerpen in de winkel hebben liggen (lees: het rookworst t-shirt). Of je nou op zoek bent naar agenda’s, woonaccessoires of make-up, HEMA heeft het. Wij zijn fan, dat is duidelijk. Heb jij een vriend, vriendin of familielid die dit gevoel deelt? Dan sla je de plank niet mis met deze cadeaukaart. Echt niet.

KARWEI KadoKaart

De interieurliefhebbers onder ons kunnen hun hart ophalen, met de cadeaukaart van KARWEI. Je kunt écht van alles voor je interieur kopen bij deze doe-het-zelf-zaak. Zo kun je terecht voor zowel je gereedschap of klusapparatuur, als voor stijlvolle meubels en woonaccessoires. Ze hebben zelfs een vtwonen collectie - dat zegt al genoeg. Wanneer iemand gaat samenwonen of verhuizen is dit natuurlijk het ideale cadeau.

Wellness Bon

Wat is er nou fijner dan samen met je lief of vriendinnen te genieten in een wellness resort? Wij kunnen niet zo snel iets verzinnen! Lekker een dagje bubbelen, genieten in een hete sauna of een ontspannende massage. Het kan allemaal bij de verschillende wellness resorts - zoals SpaSense, Zwaluwhoeve of Elysium - met deze cadeaubon. Wie geef jij een ontspannende dag cadeau?

Ben je benieuwd naar bovenstaande cadeaukaarten? Bekijk dan snel de specifieke pagina’s voor meer informatie!

HEMA Cadeaukaart KARWEI KadoKaart Wellness Giftcardtracking pixel