Happy Horse producten online kopen Terug naar het overzicht
17-02-2015:

Happy Horse producten online kopen

Happy Horse ontwerpt zachte knuffels en leuke babyproducten. Het merk bestaat al meer dan 50 jaar en veel producten uit de collectie kun je online kopen op Cadeaukaart.nl. In het assortiment van Cadeaukaart.nl vind je onder andere schattige knuffels en de leukste knuffeldoekjes. De babycadeaus zijn vrolijk, eigenzinnig en gewoon heel lief; het ideale presentje voor een geboorte!

Leuke baby cadeaus

Als je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau is één van de Happy Horse producten zeker iets voor jou! De knuffels zijn te herkennen aan hun leuke kleuren en lekker zachte vacht. Ook als je op zoek bent naar iets anders dan een knuffel, kun je op Cadeaukaart.nl kiezen uit verschillende Happy Horse producten zoals de Hand & Foot Prints Kit. De leuke knuffels en babyproducten zijn niet alleen erg leuk om cadeau te geven maar je geeft ze ook met een veilig gevoel. Alle knuffels en speeltjes voldoen aan de hoge veiligheidsnormen van Europa en ze hebben allemaal een CE-keurmerk.

Online cadeaus bestellen

Bij Cadeaukaart.nl kun je gemakkelijk en snel online cadeaus bestellen. De producten vind je terug in de geschenkcategorie bij ‘Knuffels’ en ‘Geboorte’. De leuke cadeaus zijn los te bestellen maar je kunt ze natuurlijk ook combineren met een cadeaukaart om jouw geschenk nóg specialer te maken. Het gewenste product kun je eenvoudigweg toevoegen tijdens het bestellen van een cadeaukaart. De Happy Horse producten kun je ook kopen met een Cadeaukaart.nl Keuzekaart.

Bekijk alle Happy Horse knuffelstracking pixel