Een cadeaukaart als Valentijnscadeau Terug naar het overzicht
02-02-2015:

Een cadeaukaart als Valentijnscadeau

Het is weer bijna 14 februari: Valentijnsdag! Een dag om de liefde tussen jou en je partner - of een geheim beminde - te vieren. Een cadeaukaart kan het ideale geschenk zijn als je niet weet wat je moet geven. Alleen het kan een heel karwei zijn om de juiste kaart te kiezen uit een assortiment van ruim 80 cadeaubonnen. Om jou een beetje te helpen hebben wij een aantal favoriete valentijnskaarten van vorig jaar op een rij gezet.

Je kunt elkaar apart een cadeaukaart geven, maar wat is er nou leuker dan Valentijnsdag doorbrengen met je geliefde? Dat dachten wij ook, daarom zijn dit de populairste ‘er op uit cadeaukaarten' die je met zijn tweeën kunt gebruiken:

- RestaurantCadeau
Dit lekkere cadeau is te verzilveren in meer dan 1.000 restaurants verspreid door heel Nederland.
- BioscoopCadeau
Met een BioscoopCadeau kun je samen naar een romantische film - of andere film naar keus natuurlijk.
- HotelCadeau van Hotel Specials
Overnacht samen in één van de vele hotels met dit HotelCadeau: een fantastisch en onvergetelijk cadeau.

RestaurantCadeauBioscoopCadeauHotelCadeau

Een Valentijnscadeau voor hem

Het is niet altijd even gemakkelijk om een valentijnscadeau voor hem te vinden en op deze dag van de liefde wil je hem natuurlijk compleet in de watten leggen. Hier hoort uiteraard de juiste cadeaukaart bij maar wat zou hij nou graag willen? De populaire cadeaukaarten van vorig jaar zijn:

- Bol.com Cadeaukaart
De bol.com cadeaukaart is het perfecte cadeau. Met deze kaart kun je kiezen uit ruim 5 miljoen producten uit verschillende categorieën.
- Fonq.nl Giftcard
Met de Fonq.nl Giftcard geef je hem de keuze uit een groot aanbod artikelen uit één van de grootste webshops uit Nederland.
- Media Markt Cadeaukaart
De Media Markt Cadeaukaart kun je uitgeven aan het gehele (online) assortiment van de Media Markt. Je kunt kiezen uit onder andere elektronica, beeld en geluid, computers, games en witgoed.

Bol.com CadeaukaartFonq.nl Gift Cardalt

Een Valentijnscadeau voor haar

Uit onderzoek blijkt dat 53% van de vrouwen hun vriendje dumpt als ze niets krijgen op Valentijnsdag. Je kunt dus maar beter een cadeau hebben voor 14 februari. Al denkt zij van ieder cadeau blij te worden, weten wij wel beter. Het perfecte valentijnscadeau voor haar vinden is soms ook erg lastig. Geen zorgen, verras haar gewoon met één van de onderstaande giftcards als valentijnscadeau.

- Hunkemöller Gift Card
Geef je geliefde de nieuwste lingerie, nachtmode, shapewear of badmode voor Valentijn met de Hunkemöller Gift Card. Een cadeau waar jullie beide plezier van hebben.
- ICI PARIS XL Gift Card
Met de ICI PARIS XL Gift Card geef je jouw geliefde de lekkerste geurtjes en beste huidverzorging en cosmetica producten cadeau.
- Bijenkorf CadeauCard
De Bijenkorf CadeauCard kun je gebruiken voor alle producten uit het ruime assortiment van de Bijenkorf. Je kunt kiezen uit diverse topmerken.

Hunkemoller Gift CardICI Paris XL Gift CardBijenkorf CadeauCard

Bekijk alle valentijnskaartentracking pixel