Drie redenen om nú een dagje Efteling cadeau te doen! Terug naar het overzicht
01-07-2015:

Drie redenen om nú een dagje Efteling cadeau te doen!

Het begint nu echt te kriebelen. Zomer. Vakantieplannen. Dagjes weg en festivals. Heb jij al plannen voor de zomer?

Vandaag begint de Efteling aan het zomerseizoen. Klein of groot, de Efteling is een park voor iedereen.

Bezoek 's avonds het kleurrijke Aquanura. Deze grootste watershow van Europa is de perfecte afsluiter van jouw dagje Efteling. Waar wacht je nog op?


Openingstijden Efteling

In de zomer kun je extra lang van jouw dag in het pretpark genieten dankzij de aangepaste openingstijden van de Efteling. Normaal is het park open van 10.00 tot 18.00 uur maar tot en met 31 augustus kun je iedere dag tot 20.00 uur naar het magische park! Op zaterdagen is het park zelfs open tot 24.00 uur.

Baron 1898

Vanaf nu beginnen niet alleen de langere openingstijden van de Efteling. Vandaag is ook de opening van de nieuwe attractie: Baron 1898! Deze stalen achtbaan bevindt zich in een mijnschacht waar je op "zoek" gaat naar goud voor Baron Gustave Hooghmoed. De achtbaan gaat zo'n 30 meter omhoog waarna je in een vrije val de schacht instort. Vervolgens ga je met 90 km per uur door een halve looping, Zero G roll en scherpe spiraal. Hoewel Baron 1898 vandaag open gaat voor het publiek, was gisteren de officiële opening. De eerste reacties waren positief. Durf jij het aan?

Negen Pleinen Festijn

Iedere zaterdag in de zomerperiode is het Negen Pleinen Festijn in de Efteling. Tijdens dit festival vind je divers entertainment op negen verschillende pleinen. Je kunt luisteren naar mooie verhalen, de sprookjes concerten bezoeken, je laten gaan op swingende muziek en genieten van spectaculair straattheater. Het festijn wordt iedere zaterdag om half zeven geopend met een parade en de avond wordt afgesloten door één van de gastartiesten waaronder Nielson, B-Brave of Frans Duijts. Beleef het zelf in de Efteling!

Ben je op zoek naar een leuk zomers cadeau? Nu is het moment om iemand te verblijden met een Efteling Cadeaukaart!

Bekijk Efteling cadeaukaarttracking pixel