De nieuwste films bekijken met Pathé Thuis Terug naar het overzicht
22-05-2015:

De nieuwste films bekijken met Pathé Thuis

Heb je net die ene film gemist in de bioscoop die je zo graag wilde zien? Dat is vervelend, maar dankzij Pathé Thuis hoef je niet lang te wachten om de film alsnog te kunnen bekijken! Mortdecai, Cobain: Montage Of Heck, Interstellar en the Imitation Game zijn al opgenomen in het ruime assortiment. Met de Pathé Cadeaukaart heb je een perfect cadeau voor filmliefhebbers te pakken.

Thuis genieten met de Pathé Cadeaukaart

Veel filmliefhebbers gaan graag naar de bioscoop. Maar soms heb je gewoon geen zin in een 3D bril, krakende zakken en pratende mensen. Dan biedt Pathé Thuis uitkomst, want dankzij deze cadeaukaart kun je vanuit je luie stoel genieten van de beste kaskrakers.

Verras vrienden en familie met de mogelijkheid om zelf twee films uit te kiezen op Pathé Thuis. Misschien kun je dan zelf ook gezellig langskomen om mee te kijken.

Wat krijg je met Pathé Thuis?

Met de Pathé kaart kun je gratis 2 films naar keuze uitzoeken in standaard (SD) kwaliteit. De uitgekozen films kun je binnen 1 jaar na uitgifte bekijken. In principe betekent dit dat je beiden een jaar lang huurt en kunt opzetten wanneer jij dat wilt. Je kunt kiezen uit films die zijn uitgebracht vanaf 2008. Van documentaires tot animaties, avontuur tot thriller, je kunt het allemaal vinden op Pathé Thuis! Nadat je de films hebt uitgekozen kun je ze bekijken op je Smart TV, PC, of je gebruikt de Pathé Thuis app om films af te spelen op je tablet, PS4, PS3, Xbox 360 of Xbox One.

Pathé Cadeaukaart inwisselen

Voor het inwisselen van de cadeaukaart heb je een account nodig. Nadat je gratis een account hebt aangemaakt, log je in. Kies een film uit en gebruik de code van je Pathé Cadeaukaart als betaalmiddel op de website of via de app.

Bekijk Pathé Thuistracking pixel