De website van Cadeaukaart.nl is vernieuwd! Terug naar het overzicht
15-10-2014:

De website van Cadeaukaart.nl is vernieuwd!

De website van Cadeaukaart is in een nieuw jasje gestoken. De verbeteringen zijn medio oktober zichtbaar. De website is nu overzichtelijker en het is gemakkelijker om bij het bestellen van een cadeaukaart een cadeauverpakking en geschenk toe te voegen. Om het toevoegen van een cadeauverpakking en geschenk te vergemakkelijken is er een extra stap in het bestelproces toegevoegd. Op deze manier is het nóg simpeler om een origineel cadeau te vinden op Cadeaukaart.nl!

Cadeaukaart.nl: makkelijk en overzichtelijk

Het online bestellen van cadeaukaarten is door de verbeteringen van de website een stuk makkelijker geworden! Op de homepagina vind je nog steeds de top bestelde cadeaubonnen en de verschillende categorieën. Boven aan de pagina vind je nu een overzichtelijkere navigatiebalk. In plaats van acht verschillende pagina’s zijn er nu vier verschillende te vinden: cadeaukaarten, geschenken, gelegenheden en zakelijk. Onderaan de homepagina vind je de social media van Cadeaukaart.nl, nieuwsberichten en meer informatie over de website en het bestellen van cadeaukaarten.

Online cadeaukaarten bestellen

Wil je online een cadeaukaart bestellen? Je kunt nog steeds op simpele wijze je tegoedbonnen kopen op Cadeaukaart.nl. Het enige dat veranderd is, is de manier waarop je een cadeauverpakking of geschenk toevoegt aan je bestelling. Je begint met het kiezen van de juiste cadeaukaart. Als je deze hebt, selecteer je het gewenste aantal en bedrag. In de volgende stap kun je een verpakking kiezen en een geschenk toevoegen als je wilt. Vervolgens voer je je gegevens in en kies je waar je jouw bestelling wilt laten bezorgen.

Zodra je hebt afgerekend met één van de betaalmethoden, wordt jouw bestelling gereed gemaakt. Als je op werkdagen vóór 16.00 uur je bestelling plaatst, wordt het nog dezelfde dag verzonden.tracking pixel