Nationale Tijdschriftenbon

De Nationale Tijdschriftenbon is de ideale cadeaukaart om iemand zijn of haar favoriete tijdschrift cadeau te doen. Met deze tegoedbon kan de ontvanger zelf een keuze maken uit meer dan 300 verschillende tijdschriften. Een groot voordeel is dat je abonnement automatisch stopt na de periode die je zelf aangegeven hebt. Zo komt de ontvanger niet voor onverwachte kosten en zit hij of zij nergens aan vast! Deze cadeaukaart is twee jaar geldig en is in te wisselen op de website van de cadeaubon.

Wanneer het gewenste abonnement minder kost dan wat er aan waarde op de Nationale Tijdschriftenbon staat, blijft het resterende bedrag op de kaart staan voor een volgend magazine!

Tijdschriftenbon kopen

Op Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig en snel online een tijdschriftenbon kopen. Het is best moeilijk om iemand het juiste magazine cadeau te doen. De ontvanger kan graag het Linda Magazine willen, het Privé Weekblad of stiekem toch een Donald Duck abonnement. Met deze bon kan de ontvanger zelf een tijdschrift of dagblad naar keuze bestellen. Op Cadeaukaart.nl zijn de kaarten verkrijgbaar vanaf €10.

Geen idee welk blad je iemand moet geven? Geef dan een tijdschriften cadeaubon! Dit is het perfecte cadeau voor de leesliefhebber! Met een keuze uit meer dan 350 verschillende magazines kan iedereen wel een tijdschrift naar smaak vinden in dit ruime assortiment.

Wil je de Nationale Tijdschriftenbon inwisselen? Dan ga je naar de website van de tegoedbon. De cadeaukaart is alleen in te wisselen op deze website. Je kunt de pas niet inwisselen in fysieke winkels. Op de website ga je naar de pagina ‘inwisselen’ en voer je jouw persoonlijke code in. Deze 10-cijferige code vind je op de achterkant van de pas. Je kunt nu de waarde van je tegoed controleren en vervolgens kun je een magazine naar keuze selecteren.

Het is mogelijk om meerdere bonnen tegelijk in te wisselen of om bij te betalen als de bestelling duurder is dan de waarde van jouw kaart.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is de Nationale Tijdschriftenbon te besteden?


De Nationale Tijdschriftenbon is te besteden op de website van de Nationale Tijdschriftenbon. Daar kun je kiezen uit van de ruim 350 titels die in het assortiment van de Nationale Tijdschriftenbon zitten. In het assortiment vind je onder andere:

  • Linda
  • Privé
  • Elsevier
  • De Telegraaf
  • Buitenleven
  • gezondNU
  • Mama
  • NUsport
  • Veronica Magazine

Hoe kan ik de Nationale Tijdschriftenbon gebruiken?


De Nationale Tijdschriftenbon geeft de ontvanger de keuze uit een tijdelijk abonnement op één van de ruim 350 tijdschriften en/of dagbladen. Het volledige assortiment is te vinden op de de website van de Nationale Tijdschriftenbon. Zodra de ontvanger het gewenste abonnement heeft gekozen, betaald hij of zij met behulp van de Nationale Tijdschriftenbon. Wanneer er dan nog tegoed op de Nationale Tijdschriftenbon staat, kan dat de volgende keer gebruikt worden voor een nieuwe bestelling.

Wat is de geldigheidsduur van de Nationale Tijdschriftenbon?


De Nationale Tijdschriftenbon heeft een geldigheidsduur van 2 jaar en kan in delen besteed worden.
tracking pixel