Musical Card

De Musical Card - voorheen ook wel bekend als de Nationale Musicalbon - is het leukste cadeau voor een middagje of avondje uit. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger kiezen uit alle musicals en theatershows van Joop van den Ende theaterproducties. De cadeaukaart kun je inleveren voor de producties die nu spelen of toekomstige musicals. Verras vrienden en familie met deze originele cadeaukaart!

Musical Card cadeau geven

Wil je iemand een musical bon geven? Dan ben je bij Cadeaukaart.nl op het juiste adres. Kies voor de Musical Card, de gewenste waarde en doorloop het bestelproces. Binnen een mum van tijd heb je deze cadeaukaart voor musicals in huis en verras jij de ontvanger met dit onvergetelijke cadeau.

Heb je de Musical Card cadeau gekregen? Dan kun je kiezen uit de vele shows, musicals en theaterproducties van Joop van den Ende. Laat je meeslepen met de verhalen en geniet van de zangkwaliteiten van de beste musicalsterren van het moment. De bon is onbeperkt houdbaar dus spelen er nu geen producties die je wilt zien, dan kun je de tegoedbon in de toekomst inleveren. Weet je wel welke show je wilt zien? Deze kun je eenvoudig online of telefonisch inwisselen bij het reserveren van een show. Ook kun je met de cadeaukaart betalen aan de kassa van diverse theaters waaronder DeLaMar Theater, het Circustheater en Beatrix Theater. Kijk voor meer informatie over je cadeaukaart op de website van de Musical Card.

* De oude versie van de Musical Card ‘de Nationale Musicalbon’ is niet meer te koop. Wel zijn deze kaarten nog onbeperkt geldig dus je kunt het inwisselen wanneer je wilt.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is de Musical Card te besteden?


De Musical Card is te besteden voor alle Joop van den Ende theaterproducties en kan telefonisch ingewisseld worden. Bel daarvoor naar het volgende nummer van Eventim: 0900 – 1353 (45 cpm), 7 dagen per week van 10.00u tot 22.00u bereikbaar.

Ook is de Musical Card te besteden aan de kassa van de volgende theaters: DeLaMar Theater te Amsterdam, het Circustheater te Scheveningen, het Beatrix Theater te Utrecht, World Forum Theater te Den Haag, RAI Theater te Amsterdam en de Theater Fabriek te Amsterdam.

Hoe kan ik de Nationale Musical Card gebruiken?


De Nationale Musical Card kan gebruikt worden voor de aanschaf van toegangskaarten voor Joop van den Ende musicals. Dat kan telefonisch bij Eventim gedaan worden. Geef aan dat je met de musical card wilt betalen.

De kaart kan ook aan de kassa ingeleverd worden. Als er nog tegoed op de kaart over is, kun je dat voor een volgende keer gebruiken.

Wat is de geldigheidsduur van de Musical Card?


De Musical Card is onbeperkt geldig.
tracking pixel