Spotify Gift Card

De Spotify Gift Card is dé cadeaukaart voor alle muziekliefhebbers! Met deze cadeaukaart geef je iemand toegang tot een Spotify Premium of Downloads account. Zo heeft elke muziekliefhebber de meest complete muziekcollectie ter wereld tot zijn of haar beschikking. Het enige wat er nodig is, is een account op Spotify en deze cadeaukaart!

Je kunt de Spotify Gift Card geven in een waarde van 10 of 30 euro.

Spotify kaart kopen

Een Spotify kaart kopen is heel simpel en dit kan eenvoudig en snel op Cadeaukaart.nl. Je hebt de keuze uit de volgende waarden: €10 en €30. Deze kun je inwisselen op de website Spotify.com. Na het inwisselen van de Spotify kaart kun je toegang tot één van de abonnementen aanschaffen.

Deze online muziekdienst heeft twee verschillende abonnementen. Een Unlimited abonnement, dat je toegang geeft tot het onbeperkt luisteren van muziek zonder dat deze verstoord wordt door reclame. De muziek kun je bij dit lidmaatschap alleen afspelen op een computer of laptop en wanneer je internetverbinding hebt.

Om op al je apparaten muziek te luisteren zonder reclame, heb je een Premium abonnement nodig. Je kunt met dit lidmaatschap je favoriete nummers downloaden zodat je ze ook offline kunt luisteren. Een Unlimited lidmaatschap kost €4,99 per maand en voor een Premium betaal je maandelijks €9,99.

Je moet er wel op letten dat de Spotify Gift Cards van Cadeaukaart.nl alleen in te wisselen zijn als je een Nederlands account hebt. Controleer dit voordat je iemand een Nederlandse giftcard cadeau doet.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.
De Spotify Gift Card is te besteden op de website van Spotify (www.spotify.com/redeem). Je dient dan eerst in te loggen. Op deze website kun je eenvoudig en gratis een account aanmaken wanneer je er nog geen één hebt.

De Spotify Gift Card is te gebruiken voor Spotify Premium, Unlimited en Downloads.

Spotify Premium is onbeperkte muziek zonder advertenties op je computer en mobiele telefoon door in te loggen op Spotify (€9,99 per maand).

Spotify Unlimited is onbeperkte muziek zonder advertenties op je computer door in te loggen op Spotify (€4,99 per maand).

Met Spotify Downloads kun je voor €9,99 10 nummers downloaden en voor €30,- 40 nummers downloaden.
De Spotify Gift Card is te besteden op de website van Spotify. De code die je op de achterkant van de Spotify Gift Card vindt vul je in tijdens het betaalproces. Het tegoed op je Spotify Gift Card dient in 1 x besteed te worden.
Vanaf het moment van uitgifte is de Spotify Gift Card 1 jaar geldig.
tracking pixel