Praxis Cadeaukaart

Het ideale cadeau voor de klusser is natuurlijk de Praxis Cadeaukaart! Voor de doe-het-zelvers, degene die aan het verbouwen zijn of juist net iets nieuws hebben gekocht, is een cadeaukaart voor de Praxis perfect. De ontvanger kan de waarde van deze pas besteden aan het hele assortiment van iedere Praxis in heel Nederland. De Praxis Cadeaubon geeft iemand de mogelijkheid om zelf een leuk (én nuttig) cadeau te vinden.

Praxis Cadeaubon online kopen

Je koopt eenvoudig en snel een cadeaukaart online op Cadeaukaart.nl. Met een assortiment uit ruim 80 verschillende cadeaukaarten heb jij het perfecte cadeau binnen een mum van tijd gevonden. Voor de echte doe-het-zelvers of degene die noodgedwongen aan het klussen geslagen zijn, is een giftcard van de Praxis het ideale cadeau. Een Praxis cadeaubon koop je ook gemakkelijk online bij Cadeaukaart.nl. De tegoedbon kun je bestellen in verschillende waarden, variërend van €10 tot €150.

Deze praktische cadeaukaart is te besteden op het hele assortiment van de bouwmarkt. Zo kun je iemand dat beetje extra hulp bieden bij een verhuizing, verbouwing of hobby. De ontvanger van deze cadeaukaart kan terecht bij alle Praxis filialen. Bouw-materialen, gereedschap, woonaccessoires en nog veel meer kun je kopen met de Praxis cadeaubon.

De Praxis Cadeaukaart is tot 2,5 jaar na uitgifte geldig. De cadeaukaart kun je zowel aan de kassa in de winkels inwisselen als online bij je bestellingen. De online bestellingen reken je af door de unieke code in te voeren als betaalmiddel. Deze code vind je achterop de cadeaukaart. Op de website vind je meer informatie over de Praxis Cadeaukaart.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.
De Praxis Cadeaukaart is te besteden in alle filialen van Praxis en op de website van Praxis (www.praxis.nl) en is geldig voor het gehele assortiment!
De Praxis Cadeaukaart is te besteden op de website van de Praxis en in alle winkels van Praxis. De code die je op de achterkant van de Praxis Cadeaukaart vindt vul je in tijdens het betaalproces wanneer je online besteld. Besteed je de kaart in de winkel? Dan geef je de Praxis Cadeaukaart aan de kassamedewerker om te betalen.

Het tegoed op je Praxis Cadeaukaart hoeft niet in 1x besteed te worden en is in delen te besteden.
Vanaf het moment van uitgifte is de Praxis Cadeaukaart 2,5 jaar geldig.
tracking pixel