Nationale Horeca Cadeaukaart

De Nationale Horeca Cadeaukaart is de cadeaukaart voor iedereen die graag een bourgondische twist aan het leven geeft. Ken jij iemand die graag gaat borrelen op een terras of houdt van een gezellig bruin café? Dan biedt de Nationale Horeca Cadeaukaart uitkomst! Met deze cadeaukaart geef je een avondje of nachtje heerlijk ontspannen cadeau. Er even tussenuit met de Nationale Horeca Cadeaukaart!

Horeca Cadeaukaart

De Nationale Horeca Cadeaukaart is een horecabrede cadeaukaart die wordt ondersteund door de grootste brancheorganisatie van de Nederlandse horeca: Koninklijke Horeca Nederland. Met deze cadeaukaart kun je bij allerlei verschillende bedrijfstypen in de horeca betalen, van lunchroom tot pannenkoekenrestaurant en van ijssalon tot hotel. De Horeca Cadeaukaart is verkrijgbaar in waarden tussen €5 en €150.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de Nationale Horeca Cadeaukaart inleveren?


Je kunt op www.horecacadeaukaart.nl zien welke horecagelegenheden deelnemen aan de Nationale Horeca Cadeaukaart.

Hoe werkt de Nationale Horeca Cadeaukaart?


De Nationale Horeca Cadeaukaart werkt als volgt:
  • Al onze cadeaukaarten worden uit veiligheidsoverwegingen inactief verzonden. Om de kaart te activeren krijg je direct instructies per e-mail.
  • Vervolgens kun je afrekenen bij een van de deelnemende partners van de Nationale Horeca Cadeaukaart.
  • Je kunt tegoed dat overblijft gebruiken voor een volgende keer en je kunt altijd bijbetalen wanneer het tegoed niet toereikend is.

Hoe lang is de Nationale Horeca Cadeaukaart geldig?


De geldigheidsduur van de Nationale Horeca Cadeaukaart is na activatie 1 jaar.
tracking pixel