Jewel Card

Het is leuk om iemand sieraden cadeau te doen, maar smaken verschillen. Daarom is de Jewel Card perfect als cadeau. De ontvanger kan het bedrag op deze cadeaukaart besteden bij een van de vele aangesloten juweliers in Nederland. Met de Jewel Card ben je niet gebonden aan een bepaalde keten van juweliers, maar kun je het besteden bij iedere aangesloten juwelier in heel Nederland.

Sieraden cadeau geven met de Jewel Card

Sieraden cadeau geven is natuurlijk altijd goed - in ieder geval wel bij vrouwen. Maar het is toch nog best lastig om het juiste sieraad te kiezen. Niet iedereen heeft dezelfde smaak en iets wat jij mooi vindt, kan een ander afschuwelijk vinden. De oplossing is de Jewel Card. Met deze cadeaukaart geef jij altijd het juiste sieraad cadeau! Op Cadeaukaart.nl bestel je eenvoudig deze cadeaukaart online. Je kunt de kaart kopen in de volgende waarden: €20, €25, €50, €100 en €150. Je kunt de Jewel Card besteden op het gehele assortiment van de diverse (aangesloten) juweliers.

Een sieraden cadeaukaart geef je gemakkelijk en snel met Cadeaukaart.nl. Als je deze cadeaukaart hebt ontvangen, kun je deze besteden op de mooiste sieraden bij diverse juweliers in heel Nederland. De Jewel Card kun je simpelweg als betaalmiddel gebruiken in de diverse winkels of in de webshop. Als je de cadeaukaart in de winkel inlever, geef je deze aan een medewerker tijdens het betalen van je aankoop. Bij online bestellingen kies je voor de cadeaukaart bij betaling. Eventueel resterende waarde blijft gewoon op de cadeaukaart staan. Bijbetalen is ook mogelijk door middel van een andere betaalmiddel. Kijk op de website voor meer informatie.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is de Jewel Card te besteden?


De Jewel Card kan ingeleverd worden bij één van de ruim honderd aangesloten juweliers in Nederland. De aangesloten juweliers kun je vinden op de website van Jewel Card:Jewel Card

Hoe kan ik de Jewel Card gebruiken?


Met de Jewel Card kun je sieraden kopen bij één van de ruim 100 aangesloten juweliers in Nederland. Het bedrag wat op de Jewel Card staat is in delen te besteden en hoeft niet in één keer opgemaakt te worden.

Wat is de geldigheidsduur van de Jewel Card?


De Jewel Card is na datum van uitgifte 2 jaar geldig.
tracking pixel