HEMA Cadeaukaart

HEMA is hét warenhuis waar je altijd iets leuks kan vinden. Voor jezelf, maar ook als cadeau voor iemand anders. Met de HEMA Cadeaukaart geef je altijd een origineel cadeau! De ontvanger kan kiezen uit een van de vele producten die HEMA aanbiedt, van kleding en verzorgingsproducten tot kantoorartikelen en interieurdecoratie. Zo zit er voor ieder een leuk cadeau tussen!

HEMA Cadeaukaart

Bij Cadeaukaart.nl bestel je in een paar stappen een HEMA Cadeaukaart. De kaart is te bestellen in verschillende waarden van € 10 tot en met € 100. De HEMA Gift Card is te besteden in alle winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Ook in de online shop kan de cadeaukaart worden gebruikt. Let op: het is (nog) niet mogelijk om te betalen met een cadeaukaart bij het bestellen van gebak, fotoartikelen en cadeaukaarten in de webshop.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik HEMA Cadeaukaart besteden?


De tegoed kaart is te besteden in alle HEMA winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Daarnaast kan deze ook in de online shop worden gebruikt.

Hoe werkt HEMA Cadeaukaart?


De HEMA Cadeaubon gebruik je als betaalmiddel in de winkel of webshop. Aan de kassa in de winkel scant de medewerker de pas, vervolgens wordt de waarde op de cadeaukaart van het aankoopbedrag afgehaald. Eventueel resterende waarde blijft op de cadeaukaart staan. Indien nodig kan er bijbetaald worden via pin of contant.

Bij besteding in de webshop kies je in het betaalproces voor de optie 'betalen met cadeaukaart'. Heeft de kaart onvoldoende waarde voor de aankoop, dan kun je de rest van het aankoopbedrag voldoen via iDeal.

Na ontvangst van de HEMA gift card dient deze eerst geactiveerd te worden op Cadeaukaart.nl. Daarna is de gift card direct klaar voor gebruik.

Hoe lang is HEMA Cadeaukaart geldig?


Het tegoed op de HEMA Cadeaukaart is onbeperkt geldig en kan in delen worden besteed. De ontvanger hoeft de kaart dus niet in één keer op te maken.
tracking pixel