Wijn cadeau

Geef een fles met heerlijke wijn cadeau


Het proosten met een fles met lekkere wijn brengt een vrolijke stemming met zich mee. Een fles wijn cadeau geven is dus ideaal voor elke feestelijke gelegenheid. Wijn wordt gemaakt van druiven en wordt vernoemd naar de streek waar de druiven zijn verbouwd: de wijnstreek. Er zijn verschillende soorten wijnen met allemaal een eigen smaak en kleur. Je kunt onder andere kiezen uit rode wijn, witte wijn, rosé of een mousserende wijn (zoals prosecco of champagne). Wijnen variëren in prijs, van een paar euro voor een goedkope huiswijn tot tienduizenden euro’s voor de specialere wijnen. Een fles wijn cadeau geven is daarom een leuke verrassing!

Online wijn bezorgen


Een fles wijn kun je tegenwoordig ook gemakkelijk online bestellen en cadeau geven. Je kunt zelf kiezen waar je de wijn wilt laten bezorgen. Cadeaukaart.nl heeft een breed assortiment aan wijnen met onder andere de Follador Frizzante Prosecco, de Mas Rabell Rosado en de Taittinger Brut Réserve Champagne. Deze heerlijke wijnen heb je binnen een paar tellen eenvoudig online besteld. Indien je op werkdagen voor 16:00 besteld, wordt vaak de volgende dag al de wijn bezorgd. Je hoeft voor een lekkere fles zijn niet meer de deur uit! Verras iemand met een leuk cadeau en bestel een lekkere fles wijn. Klink de glazen op een verjaardag, jubileum, prestatie of gewoon omdat het kan!

Meer dan een fles wijn geven


Wil je meer dan alleen een fles wijn cadeau geven? Dat kan op Cadeaukaart.nl. Je kunt je cadeau bijvoorbeeld met een leuke cadeaukaart aanvullen. Er zijn meer dan 80 cadeaukaarten in ons assortiment. Wat ook erg leuk is om naast een fles champagne lekker chocolade te geven. Champagne en chocolade zijn een uitstekende combinatie en passen bij een romantisch avondje. Ook lekker om aardbeien erbij te serveren.
Lees meer
Wijnen cadeau geven
Taittinger Brut Réserve Champagne 1/1 fles

Taittinger Brut Réserve Champagne 1/1 fles

€ 42,99
Taittinger Brut Réserve Champagne 1/2 fles

Taittinger Brut Réserve Champagne 1/2 fles

€ 27,99
Condor Peak Rose

Condor Peak Rose

€ 9,99
tracking pixel