Geef een geluksmunt cadeau

Is er een speciale gelegenheid – zoals een verjaardag, examen, nieuwe baan of een andere spannende gebeurtenis? Dan zijn geluksmunten leuk om cadeau te geven of – om het nog wat leuker te maken – te combineren met een cadeaubon van Cadeaukaart.nl. De geluksmunten zijn geschikt voor iedereen. Geef het cadeau aan je vriend, vriendin, zus, oma, tante of wie je maar wilt. De ontvanger kan de geluksmunt altijd bij zich dragen, namelijk onderweg in zijn of haar auto maar ook in een portemonnee of tas. Met een geluksmunt laat je de ontvanger weten dat je aan ze denkt en geef je net dat beetje extra.

Geluksmunten online bestellen

Een geluksmunt cadeau geven is nog makkelijker en sneller als je het online kunt bestellen. Dat kan! Bestel dit cadeau waar en wanneer je maar wilt. Cadeaukaart.nl heeft verschillende geluksmunten in haar assortiment, van een ‘Lucky you’ geluksmunt tot een ‘Carpe Diem’ geluksmunt. Het is maar net welke geluksmunt het best past bij de situatie van de ontvanger.

Een geluksmunt combineren

De geluksmunten zijn extra leuk als je deze cadeau geeft met een cadeaubon die helemaal bij de ontvanger past. Keuze genoeg, dankzij het grote assortiment van Cadeaukaart.nl. De categorieën variëren van belevenissen tot mode en wonen. De geluksmunten hebben verschillende betekenissen.
Je kunt iemand een steuntje in de rug geven, succes wensen of eraan helpen herinneren om alles uit de dag te halen. Kies de geluksmunt en cadeaubon die bij de ontvanger past en je weet zeker dat zij het zullen waarderen.

Lees meer
Geluksmunten cadeau geven
Geluksmunt – Geluk

Geluksmunt – Geluk

€ 3,95
tracking pixel