Follador Frizzante Prosecco

Follador Frizzante Prosecco

Een heerlijke Prosecco uit Italië. Deze Prosecco is mild droog en bevat heerlijke tinten van appel, citroen en peer en is erg verfrissend. Daardoor is deze Prosecco erg populair en wordt hij altijd goed ontvangen op feesten.Deze fles Follador Frizzante Prosecco wordt bezorgd in een luxe houten schuifkist met het FSC keurmerk voor verantwoord bosbeheer!

Inhoud: 0.75 liter
De Follador Frizzante is een heerlijke fruitige prosecco afkomstig Veneto, Italië. Voor de Follador Frizzante prosecco zijn de prosecco druiven gebruikt die komen uit een wijngaard gelegen in Valdobbiadene in Italië. Verder tref je in deze prosecco tinten van appel, citroen en peer aan. Daardoor komt de Follador Frizzante over als een dorstlesser met een verfrissende smaak. Dat maakt deze prosecco dan ook uitstekend voor feesten of als aperitief. Het alcohol percentage van deze prosecco bedraagt 11.5%.

De Follador Frizzante is een uitstekende drank om bij borrelhapjes zoals olijven, gerookte zalm, amandelen, focaccia met tonijn of spinazie, broodjes, hartige taarten en frisse fruitsalades te serveren

De Follador Frizzante Prosecco wordt bezorgd in een luxe houten schuifkist met het FSC keurmerk voor verantwoord bosbeheer!

Inhoud: 0.75L
Lees meer
€ 12,99
tracking pixel