Beauty en Wellness cadeau

Verwen iemand met een Beauty en Wellness cadeau


Met het geven van een Beauty en Wellness cadeau kun je iemand heerlijk in de watten leggen. De aangename geuren en ontspannende werking van de verschillende producten doen je geloven dat je op een exotisch eiland aan het relaxen bent; gewoon thuis in je eigen badkamer! Op Cadeaukaart.nl heb je de keuze uit verschillende producten van de merken Therme en Kneipp. Kies bijvoorbeeld voor de Therme Massage Olie Hammam, bekend om zijn verwarmende eigenschappen of verwen iemand (of jezelf) met een Kneipp Verwendouche Verpakking met vijf heerlijke geuren!

Genieten van een Beauty en Wellness cadeau


Een Beauty en Wellness cadeau laat je echt genieten dankzij de lekkere geuren en verzorgende bestanddelen. Ze hebben een ontspannende invloed en zorgen ervoor dat je een zijdezachte huid krijgt. De Beauty en Wellness producten van Cadeaukaart.nl bestaan voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen conserveringsmiddelen. Om zorgeloos te genieten van een Beauty en Wellness cadeau, kies je dus voor één van de geschenken van Cadeaukaart.nl.

Een Beauty en Wellness cadeau combineren


Een Beauty en Wellness cadeau is ook leuk om te combineren met een cadeaukaart! Met een ruim assortiment aan cadeaukaarten op Cadeaukaart.nl wordt dit een makkie. Geef een Beauty en Wellness cadeau samen met een leuke cadeaukaart zoals de Nederlandse Sauna Cadeaubon. Op deze manier kan iemand vóór en ná een dagje ontspanning ook thuis helemaal tot rust komen. Heb je een Cadeaukaart Keuzekaart besteld of gekregen? Dan kun je natuurlijk ook een van de Beauty en Wellness producten aanschaffen!
Lees meer
Beauty & Wellness cadeaus
Therme Massage Olie Lavendel

Therme Massage Olie Lavendel

€ 8,99
Therme Massage Olie Lomi Lomi

Therme Massage Olie Lomi Lomi

€ 8,99
Therme Massage Olie Ylang Ylang

Therme Massage Olie Ylang Ylang

€ 8,99
tracking pixel