Baby cadeau

Verras met de liefste cadeaus voor baby's


Je hebt net negen maanden zwangerschap erop zitten en nu mag je eindelijk genieten van je pasgeboren baby. Alles is nog nieuw, voor zowel jou als je kindje. Natuurlijk wil je zorgen dat je baby niets tekort komt! Waarschijnlijk heb je al allemaal leuke babykleding voor hem of haar gekocht of zelfs gekregen op de babyshower. Maar om je baby net iets meer te verwennen kun je ook op Cadeaukaart.nl leuke cadeautjes kopen. Zo houd je je baby blij, en jezelf daardoor ook!

Online baby cadeau shoppen


Met een baby thuis wordt het natuurlijk lastig om eens rustig het huis uit te gaan om op zoek te gaan naar leuke spulletjes. En ook als je op zoek bent naar een cadeautje voor een baby shower kan het soms lastig kiezen zijn. Het kan gelukkig tegenwoordig veel makkelijker door online baby cadeaus te shoppen. Cadeautjes kunnen variëren van leuke rammelaars tot lieve doekjes. Wil je echt iets bijzonders dat je ook voor later kunt bewaren? Kijk dan eens naar de Happy Horse Hand & Foot Print Kit; hiermee kun je de voet- en handafdrukjes bewaren. Een cadeau dat ook na vele jaren nog heel erg gewaardeerd wordt!

Babycadeaus die geluid maken


Er is maar een manier waarop een nieuwe moeder en vader aan hun nachtrust komen, en dat is wanneer de baby gelukkig is. Een gelukkige baby is immers een stille baby. En baby’s worden gelukkig van rammelaars. Met een leuke rammelaar houd je een baby lekker lang bezig, terwijl het lawaai van een rammelaar lang niet zo hard is als die van een huilende baby. De rammelaars die je hier op Cadeaukaart.nl kunt vinden zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens zacht. Hierdoor kan een baby zorgeloos met het rammelaartje spelen. Is de baby moe na het spelen met de rammelaar? Dan valt hij of zij in slaap met bijvoorbeeld het Happy Horse Ivory Monkey Mickey knuffeldoekje in zijn armpjes. Zo weet je dat je altijd goed zit met je cadeau voor een baby.
Lees meer
Babycadeaus
Happy Horse Pink Monkey Mickey Knuffeldoekje

Happy Horse Pink Monkey Mickey Knuffeldoekje

€ 9,99
Happy Horse Ivory Monkey Mickey Knuffeldoekje

Happy Horse Ivory Monkey Mickey Knuffeldoekje

€ 9,99
Happy Horse Blue Monkey Mickey Knuffeldoek

Happy Horse Blue Monkey Mickey Knuffeldoek

€ 9,99
tracking pixel