fonq.nl giftcard

Geef een cadeau waar de ontvanger echt alles mee kan kopen: de FonQ giftcard! De ontvanger van deze giftcard heeft een ruime keuze uit het uitgebreide assortiment van de webwinkel FonQ.nl. Met 60.000 mooie artikelen uit verschillende - en uiteenlopende - categorieën, doe je echt alles cadeau met deze webshop cadeaukaart.

Een fonQ giftcard geven

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een man, vrouw of kind, met de giftcard van FonQ.nl geef je het perfecte cadeau voor allemaal. En ook nog eens voor elke gelegenheid! Een FonQ giftcard geef je samen met Cadeaukaart.nl. Selecteer de kaart en het gewenste bedrag om een bestelling te plaatsen. De volgende dag kun jij de cadeaukaart al in huis hebben zodat je deze persoonlijk kan overhandigen. Of laat het cadeau bij de ontvanger thuis bezorgen.

De ontvanger kan met de FonQ giftcard een cadeau kiezen uit het gehele assortiment van de webwinkel. En met bijna 60.000 producten van verschillende topmerken ben je verzekerd van een leuk geschenk. Zo kun je kiezen uit onder andere artikelen uit de categorie koken, wonen en lifestyle. Daarom weet je dat er altijd iets tussen zit voor degene aan wie je de FonQ.nl giftcard cadeau geeft!

De cadeaukaart kun je eenvoudig online bij de webshop inwisselen. Als je een product hebt gevonden, selecteer je deze en kun je meteen de unieke code van de giftcard invoeren (in het winkelmandje). Je kunt de cadeaukaart van de webwinkel in één keer of in delen besteden en als het aankoopbedrag hoger is dan de waarde van de kaart, kun je het resterende bedrag afrekenen met een andere betaalmethode.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is de fonQ.nl giftcard te besteden?


De fonQ.nl giftcard is te besteden in de webshop van fonQ.nl. Je hebt de keuze uit alle 60.000 mooie artikelen!

Hoe kan ik de fonQ.nl giftcard gebruiken?


Bestel producten in de webshop van fonQ.nl en reken deze af met de fonQ.nl giftcard! De fonQ.nl giftcard kan in delen besteed worden. Het resterende tegoed blijft op de cadeaukaart staan voor de volgende aankoop.

Wat is de geldigheidsduur van de fonQ.nl giftcard?


Na datum van uitgifte heeft de fonQ.nl giftcard een geldigheidsduur van 2 jaar. Wanneer je precies wilt weten tot wanneer je cadeaukaart geldig is, ga je naar: www.fonQ.nl/giftcard
tracking pixel