Podium Cadeaukaart

Met de Podium Cadeaukaart geef je een cultureel uitje op maat cadeau! Je kunt de kaart bij meer dan 250 podia in heel Nederland verzilveren. De naam zegt het al, met deze podiumkaart geef je de meest uiteenlopende podiumkunsten cadeau. Het is dus niet zo gek dat de Podium Cadeaukaart in 2015 de verkiezing Giftcard Van Het Jaar heeft gewonnen.

Vind je het ook lastig in te schatten wat iemand echt leuk vindt en wanneer ze tijd hebben om van een avondje uit te genieten? Daar biedt de Podium Cadeaukaart uitkomst, de ontvanger kan immers zelf een voorstelling en tijdstip uitkiezen!

Podiumkaart kopen

Bestellen op Cadeaukaart.nl is heel eenvoudig. Kies de waarde (van €10 tot €150) en geef aan wanneer je wilt dat de podiumkaart verstuurd wordt. De voorpret kan direct beginnen, want in de uitgaansagenda kun je samen een leuke voorstelling uitzoeken. Bestel de tickets direct online of betaal later aan de kassa.

Een groot pluspunt: de Podium Cadeaukaart is onbeperkt geldig. Als je hem vooraf registreert, ben je ook nog verzekerd van een nieuw exemplaar bij verlies of diefstal.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de Podium Cadeaukaart besteden?

De Podium Cadeaukaart is bij meer dan 250 podia door heel Nederland te verzilveren. Dat betekent dat je bij de meeste theaters, podia, concertzalen en festivals in Nederland terecht kunt. Kijk voor een actueel overzicht van alle acceptanten op de website podiumcadeaukaart.nl.

Hoe werkt Podium Cadeaukaart?

De Podium Cadeaukaart kun je bij de meeste theaters, podia, concertzalen en festivals in Nederland verzilveren. Je kunt de podiumkaart ook online besteden. Mocht je de podiumkaart niet in een keer opmaken, dan blijft het resterende tegoed gewoon op je kaart staan voor een volgende keer.

Hoe lang is de Podium Cadeaukaart geldig?

De geldigheidsduur van de Podium Cadeaukaart is onbeperkt.
tracking pixel