Nationale EntertainmentCard
Tags: dvd, cd, games,

Nationale EntertainmentCard

De Nationale EntertainmentCard is de leukste manier van feliciteren en de digitale opvolger van de bekende Platen&CD Bon. Het is hét cadeau voor films, games en muziek! Met deze Nationale cadeaubon kan je bij meer dan 400 winkels in heel Nederland (warenhuizen, entertainmentwinkels en online) terecht voor onder andere DVD's, CD's, games en tickets. Deze cadeaukaart is onbeperkt geldig en bij alle aangesloten winkels en webwinkels in delen te besteden.

Nationale Cadeaubon

De Nationale Cadeaubon kun je gemakkelijk online bestellen bij Cadeaukaart.nl. De cadeaukaart is te bestellen vanaf €10. De bon is te besteden bij diverse (online) winkels in Nederland. Als je de Nationale EntertainmentCard geeft, zit je altijd goed!

Bij de meeste winkels kan de ontvanger met deze entertainment kaart kiezen uit vele verschillende producten uit diverse categorieën. Wil je een spannend boek of ben je op zoek naar een nieuw shirt? In het uitgebreide assortiment van de Primera, V&D en nog vele andere winkels kun je altijd wel iets vinden wat jij leuk vind.

De tegoedbon kun je ook inwisselen bij heel veel webwinkels. Zo is de entertainmentcard geldig op het gehele het assortiment van Bol.com. En met meer dan 5 miljoen producten heb jij een ruime keuze! Andere webshops waar jij deze Nationale Entertainmentbon kunt inleveren, zijn onder andere Luisterboeken.nl en Top40.nl.

Het saldo van je kaart kun je controleren op de website van de Nationale EntertainmentCard. Op de website heb je ook de optie om fysieke winkels bij jou in de buurt te zoeken en zie je een overzicht met alle webshops die de bon als betaalmiddel accepteren.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is de Nationale EntertainmentCard te besteden?


De Nationale EntertainmentCard is in te leveren bij ruim 400 winkels en warenhuizen, waaronder FAME, Game Mania, Nedgame, Saturn, V&D, Plato, Velvet Music, Bol.com en vele zelfstandige platenzaken, entertainmentwinkels en videotheken.

Hoe kan ik de Nationale EntertainmentCard gebruiken?


De Nationale EntertainmentCard heeft een bepaalde waarde, welke je in kunt wisselen voor games, muziek en films. Dit kun je onder andere doen bij ruim 400 aangesloten winkels of webshops.

De kaart is in zijn geheel of in delen te besteden, dus overig tegoed kan gebruikt worden voor een volgende aankoop.

Wat is de geldigheidsduur van de Nationale EntertainmentCard?


De Nationale EntertainmentCard heeft als voordeel dat ze onbeperkt geldig is.
tracking pixel