Musical Card

De Musical card was voorheen De Nationale Musicalbon. Met deze giftcard kan je iemand een onvergetelijke avond geven. De giftcard is namelijk geldig voor alle nieuwe en toekomstige shows van Stage Entertainment Nederland die gespeeld worden in het AFAS Circustheater Scheveningen, het Beatrix Theater Utrecht en het DeLaMar Theater Amsterdam. Dus als je op zoek bent naar een cadeau voor een musicalliefhebber, dan is deze musical cadeaubon perfect.

Musical cadeaubon online kopen

Ben je op zoek naar een cadeau voor een musicalliefhebber? Geef dan een musical cadeau! Met de Musical Card kan de ontvanger zelf bepalen naar welke musical hij of zij wilt. Op Giftcards.nl kun je deze giftcard online kopen vanaf €5. Met een musical cadeaubon geef je iemand een onvergetelijke avond vol plezier cadeau in Utrecht, Schreveningen of Amsterdam.

Je hebt de keuze uit alle lopende en toekomstige musicals en theatervoorstellingen van Stage Entertainment Nederland. Jaarlijks zijn er verschillende musicals en theatervoorstellingen zodat er altijd wel een show is die jij graag zou willen zien. Wat dacht je van Disney's The Lion King of Mamma Mia! Op de website van de Stage Entertainment Nederland vind je meer informatie over deze giftcard en voor welke shows je de cadeaukaart op het moment kunt inwisselen.

De Nationale Musicalcard kan uitsluitend worden ingewisseld voor shows van Stage Entertainment Nederland en kan alleen worden verzilverd via de site www.stage-entertainment.nl. Kijk voor het huidige aanbod op www.musical-card.nl

Let op: De Nationale Musicalcard kan niet worden ingewisseld voor voorstellingen in het Beatrix Theater, AFAS Circustheater en het DeLaMar Theater die niet worden geproduceerd door Stage Entertainment Nederland.
Tevens is de card niet inwisselbaar voor Fiddler on The Roof, aangezien dit een voorstelling is van de Theateralliantie en Stage Entertainment Nederland niet verantwoordelijk is voor de kaartverkoop, enkel voor de uitvoerende productie.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is de Musical Card te besteden?


De Musical Card is te besteden voor alle shows van Stage Entertainment Nederland die spelen in het Beatrix Theater Utrecht of AFAS Circustheater Scheveningen.

Hoe kan ik de Nationale Musical Card gebruiken?


De Musical Card kun je online inwisselen op de website van Stage Entertainment Nederland. Heb je nog tegoed over? Dan kun je dit gewoon voor een volgende keer gebruiken!

Wat is de geldigheidsduur van de Musical Card?


De Musical Card is onbeperkt geldig.
tracking pixel