Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Op zoek naar een cadeau voor iemand die graag een bezoek brengt aan het theater of het museum? Of ken je juist iemand die zelf graag creatief bezig is? Met de Nationale Kunst en Cultuur Cadeaukaart kun je deelnemen aan allerlei soorten culturele activiteiten: van exposities en voorstellingen tot het aanschaffen van een kunstwerk in een galerie of de kunstuitleen.

Kunst en Cultuurkaart

Met de Kunst en Cultuurkaart bepalen de ontvangers zelf waaraan ze het tegoed willen besteden. Met dit cadeau hoef je dus niet meer te twijfelen of iemand al naar een expositie is geweest of dat het tijdstip van een voorstelling wel uitkomt. De ontvanger heeft na activatie een jaar de tijd om de kaart te verzilveren, tijd genoeg dus om een leuke culturele activiteit uit te kiezen!
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart besteden?


Op de website van de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart kun je bekijken waar je de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart kunt besteden www.kunstcultuurcadeaukaart.nl. Je kunt tickets eventueel ook al direct in de shop bestellen.

Hoe werkt de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart?


Heb je de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart gekregen? Bekijk dan op www.kunstcultuurcadeaukaart.nl waar je de cadeaubon kunt verzilveren. Je kunt het bedrag in delen besteden en het tegoed dat overblijft een andere keer gebruiken. Is het tegoed niet toereikend? Geen probleem, je kunt het resterende bedrag gewoon bijbetalen.

Hoe lang is de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart geldig?


De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is vanaf de activatiedatum 1 jaar geldig.
tracking pixel