HotelCadeau van Hotel Specials

Iemand verrassen met een hotelovernachting is een fantastisch en onvergetelijk cadeau. Dit doe je natuurlijk met HotelCadeau van Hotel Specials! Het HotelCadeau is een cadeau dat perfect past bij een trouwerij, een jubileum of bijvoorbeeld Valentijn. Romantisch en ontspannend!

Online een hotelbon kopen

Online een hotelbon kopen kan eenvoudig bij Cadeaukaart.nl. Je kunt al een cadeaukaart bestellen vanaf €10. De ontvanger kan met deze tegoedkaart een overnachting boeken bij één van de aangesloten hotels. Het ideale cadeau voor een gezellig nachtje weg!

Het HotelCadeau is alleen online in te wisselen via de website van Hotelspecials. Je kunt kiezen uit meer dan 4000 verschillende verblijven in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Luxemburg. Of je nu op zoek bent naar een rustig verblijf of een levendige overnachting, dankzij het uitgebreide aanbod kan iedereen een geschikt hotel vinden. De perfecte overnachting voor iedere gelegenheid geef je met een cadeaukaart van Hotel Specials.

Op de website vind jij alle locaties waar je kunt overnachten. Verder vind je hier meer informatie over de cadeaukaart en hoe je de hotelbon kunt inwisselen. De geldigheid en het saldo van de hotel specials cadeaukaart kun je niet online controleren. De gegevens heb je ontvangen in een mail, bewaar deze daarom goed. De waarde en vervaldatum worden in de ontvangen mail vermeld. Het hotelcadeau is tot drie jaar na de aanschafdatum geldig.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is het HotelCadeau van Hotel Specials te besteden?


De cadeaukaart van HotelCadeau kun je besteden op de website van HotelSpecials.nl!

Hoe kan ik het HotelCadeau van Hotel Specials gebruiken?


Op de website van HotelSpecials.nl kun je met Hotelcadeau een overnachting in een hotel naar keuze reserveren. Er is de keuze uit ruim 2.500 verschillende hotels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankijk.

De cadeaukaart van HotelCadeau is in delen te besteden. Je kunt maximaal één cadeaukaart verzilveren per boeking.

Wat is de geldigheidsduur van het HotelCadeau van Hotel Specials?


HotelCadeau van HotelSpecials is na datum van activatie 3 jaar geldig.
tracking pixel