Giftfor2 - Uitje voor 2

De leukste belevenis geef je met een cadeau uitje voor twee! Met de Giftfor2 - Uitje voor 2 bezorg je iemand een leuke dag uit. Met de Giftfor2 cadeaukaart kan de ontvanger kiezen uit allerlei leuke activiteiten zoals een museumbezoek, een golf arrangement, samen naar een whiskeyproeverij, een avondje theater of een van de vele andere leuke uitjes. De Gift for 2 Uitje voor twee kun je uiteraard gebruiken voor 2 personen.

Uitje voor twee cadeau geven

Een uitje voor twee geef je gemakkelijk en snel cadeau met Cadeaukaart.nl. Je bestelt het Giftfor2 - uitje voor 2 gewoon online en de volgende dag* heb je jouw cadeau al in huis! Op Cadeaukaart.nl kun je de cadeaubon bestellen in een standaard waarde van €27. De ontvanger van het cadeau kan deze inwisselen voor een leuk en origineel uitje in Nederland of België. En het leuke aan deze cadeaukaart is dat het meteen inwisselbaar is voor een uitje voor twee!

Het is soms heel moeilijk om het juiste cadeau te vinden. Een uitje voor twee cadeau geven is perfect omdat de ontvanger zo kan genieten van een heerlijk zelfgekozen dagje weg! Even lekker erop uit - dicht in de buurt of juist wat verder weg. Met een keuze uit ruim 100 leuke uitjes zit er altijd wel iets bij wat de ontvanger van de cadeaukaart leuk vind. Zo kan hij of zij het cadeau inwisselen voor bijvoorbeeld een photoshoot, bezoek aan een museum, een lekker etentje en nog veel meer!

Het inwisselen van een Gift for 2 cadeaukaart kan heel eenvoudig via de website. Je voert de unieke code in om direct je saldo te controleren en uit de beschikbare uitjes te kiezen. De deelnemende locaties worden bij jouw cadeaukaart getoond. Zodra je een keuze hebt gemaakt voor een belevenis, bevestig je deze om te reserveren. Je ontvangt een e-mail met jouw reservering. Let op, deze reservering is je betaalbewijs en niet de kaart die je ontvangen hebt. Meer informatie over deze cadeaukaart kun je vinden op de website. De tegoedbon is tot één jaar na de uitgifte datum geldig.


* Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is de Giftfor2 - Uitje voor 2 te besteden?


De Giftfor2 - Uitje voor 2 is op de website van Giftfor2 in te leveren voor een heerlijk dagje uit voor twee!

Hoe kan ik de Giftfor2 - Uitje voor 2 gebruiken?


Op de website van Giftfor2 kiest de ontvanger een leuk cadeau uit voor 2 personen en reserveert vervolgens telefonisch bij het desbetreffende uitje. Zodra je bij de locatie bent, kun je je Giftfor2 - Uitje voor 2 inleveren als betaling.

Wat is de geldigheidsduur van Giftfor2 - Uitje voor 2?


De Giftfor2 - Uitje voor 2 is na datum van uitgifte 1 jaar geldig.
tracking pixel