Giftfor2 - Tafelen voor 2

Met de Giftfor2 - Tafelen voor 2 bezorg je iemand een fantastisch drie gangen diner bij één van de 200 aangesloten uitmuntende restaurants! Met deze Giftfor2 cadeaukaart laat je de ontvanger kiezen uit een diner voor 2 personen. Of het nu Oosters, Mediteraans, Spaans of Italiaans is. Voor iedere smaak zit er wel iets tussen.

Tafelen voor twee met de Giftfor2

Met de Giftfor2 kun je met tweeën heerlijk tafelen bij een leuk restaurant. Verwen iemand met een heerlijke diner en bestel de dinercheque op Cadeaukaart.nl! Met deze waardebon heeft de ontvanger recht op een drie gangen diner voor twee bij één van vele restaurants in Nederland. De dinerbon heeft een (vaste) waarde van €60.

Je kunt de dinerbon inleveren bij honderden restaurants in Nederland en een handjevol eetgelegenheden in België. Of je nu op zoek bent naar een bourgondisch restaurant in een gezellig dorp of een bistro in de bruisende stad.

Op de website van Giftfor2 kun jij een restaurant bij jou in de buurt zoeken. De cadeaukaart is tot één jaar na aankoop geldig en wordt bij besteding in zijn geheel verzilverd. Het inwisselen van de dinercheque is heel eenvoudig. Op de website kies je één van de deelnemende restaurants en reserveer je telefonisch. Bij aankomst lever je de giftcard in. Voor meer informatie over deze dinerbon en de geldigheid kun je op de website kijken.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is Giftfor2 - Tafelen voor twee te besteden?


De Giftfor2 - Tafelen voor 2 is op de website van Giftfor2 in te leveren voor een heerlijk diner voor twee!

Hoe kan ik Giftfor2 - Tafelen voor twee gebruiken?


Op de website van Giftfor2 kiest de ontvanger een restaurant uit en reserveert vervolgens voor 2 telefonisch bij het desbetreffende restaurant. Zodra je bij de locatie bent, kun je de Giftfor2 - Tafelen voor 2 inleveren als betaling.

Wat is de geldigheidsduur van Giftfor2 - Tafelen voor twee?


De Giftfor2 - Tafelen voor 2 is na datum van uitgifte 1 jaar geldig.
tracking pixel