Giftfor2 - Lunch Deluxe voor 2

Met de Giftfor2 Lunch Deluxe voor 2 bezorg je iemand een culinaire lunch!. Met deze cadeaukaart laat je de ontvanger kiezen uit een lunch voor 2 personen bij één van de deelnemende restaurants en/of lunchrooms. Door heel Nederland zijn er meer dan 200 restaurants, lunchrooms en grand cafés aangesloten!

Giftfor2 lunch deluxe cadeau geven

Een perfect cadeau voor twee is het geven van een Giftfor2 lunch deluxe. Dit kun je eenvoudig aan iemand schenken met een lunch cadeau van Cadeaukaart.nl. Selecteer de Gift for 2 Lunch Deluxe cadeaukaart en plaats een bestelling. Binnen een mum van tijd heb jij de cadeaukaart binnen of wordt deze bij de ontvanger thuisbezorgd.

Met een lunch voor twee kun je iemand verblijden met een heerlijke en uitgebreide lunch en dit ook nog eens voor twee personen. Ideaal voor als je iemand mee uit lunchen wilt nemen of om als cadeau aan twee personen te geven. De Giftfor2 - Lunch Deluxe voor 2 heeft een waarde van €35. Als jij een lunch voor twee cadeau hebt gekregen, kun jij samen met iemand anders genieten van een heerlijke lunch. Je kunt deze cadeaukaart inleveren bij meer dan 190 locaties in heel Nederland. Er zal dus zeker een restaurant, lunchroom of cafeetje bij zitten naar jouw smaak. Je kunt een lekkere lunch natuurlijk gemakkelijk combineren met een leuk dagje uit.

Wissel de cadeaukaart van Giftfor2 - Lunch Deluxe voor twee eenvoudig in via de website. Op deze website kun je jouw unieke code invoeren - deze vind je op de achterzijde van de kaart. Je krijgt meteen te zien bij welke locaties je jouw cadeaukaart kunt inwisselen. Kies één van de deelnemende locaties en reserveer jouw lunch. Direct na de reservering ontvang je een bevestiging die tevens als betaalbewijs dient. Neem deze mee als je gaat lunchen. Het lunch cadeau voor twee is één jaar geldig.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.
Waar is Giftfor2- Lunch voor 2 te besteden?
De Giftfor2 - Lunch voor 2 is op de website van Giftfor2 in te leveren voor een heerlijke lunch voor twee!Giftfor2.

Hoe kan ik Giftfor2- Lunch voor 2 gebruiken?


Op de website van Giftfor2 kiest de ontvanger een gezellig restaurant of lunchroom uit en reserveert vervolgens een lunch voor 2 telefonisch bij het desbetreffende etablissement. Zodra je bij de locatie bent, kun je je Giftfor2 - Lunch voor 2 inleveren als betaling.

Wat is de geldigheidsduur van Giftfor2- Lunch voor 2?


De Giftfor2 - Lunch voor 2 is na datum van uitgifte 1 jaar geldig.
tracking pixel