Giftfor2 - Etentje voor 2

Giftfor2 - Etentje voor 2 is een cadeau waarmee je de ontvanger laat genieten van een heerlijke avond met een geweldig diner. Je kunt met de Giftfor2 een avondje heerlijk eten bij allerlei verschillende restaurants in Nederland en België. Daar kun je genieten van een lekkere en smaakvolle avond.

Een lekker etentje voor twee met de Giftfor2

Op Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig en snel een lekker etentje voor twee cadeau geven. Dit doe je met de Giftfor2 - Etentje voor 2 cadeaukaart. Met deze dinerbon kun je iemand verwennen met een heerlijk en dat ook nog eens voor twee personen! Deze giftcard is goed voor een hoofdgerecht voor twee personen bij diverse restaurants in Nederland en België. De waarde van een Giftfor2 etentje voor twee is altijd €37.

Heb jij een tegoedbon gekregen voor een heerlijk diner in een restaurant naar keuze. De Giftfor2 bon is in te leveren bij bijna tweehonderd restaurants in Nederland en België. Je kunt samen met iemand een hapje eten. Van welke keuken je ook houdt, met een uitgebreid aanbod vind je altijd wel een restaurant waar jij heen wilt. Oosters, Italiaans, Spaans en nog veel meer, geniet van een heerlijk hoofdgerecht in een gezellig restaurant.

Een Gift for 2 cadeaukaart kun je eenvoudig inwisselen via de website. Voer de unieke code in - deze vind je op de achterzijde van de cadeaukaart - om direct je saldo te controleren. Ook verschijnen er meteen alle beschikbare restaurants waar jij de cadeaukaart kun inwisselen. Kies voor één van de deelnemende locaties en maak je reservering. Je ontvangt direct na het reserveren een e-mail met een bevestiging. Dit is jouw betaalbewijs en dien je mee te nemen om lekker een hapje te eten. De Giftfor2 - Etentje voor 2 dinercheque is tot één jaar na uitgifte geldig.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is Giftfor2 - Etentje voor 2 te besteden?


De Giftfor2 - Etentje voor 2 is in te leveren op de website van Giftfor2 - Etentje voor 2 in ruil voor een heerlijke avond uit: Giftfor2.

Hoe kan ik Giftfor2 - Etentje voor 2 gebruiken?


Op de website van Giftfor2 - Etentje voor 2 heb je volop keuze uit de leukste restaurants. Kies er één uit en reserveer vervolgens telefonisch. Zodra je bij het restaurant bent lever je de cadeaukaart van Giftfor2 - Etentje voor 2 in en kun je gaan genieten van prachtige avond.

Wat is de geldigheidsduur van Giftfor2 - Etentje voor 2?


De Giftfor2 - Etentje voor 2 is een jaar geldig na datum van uitgifte.
tracking pixel