Efteling Cadeaukaart

Geef een sprookjesachtige belevenis cadeau met de Efteling Cadeaukaart! Een cadeaukaart voor de Efteling kan als toegangsticket worden gebruikt, maar het geldt ook als betaalmiddel voor een diner in bijvoorbeeld Polles Keuken - of een ander restaurant - of een souvenir uit één van de Efteling winkels. De Efteling is het hele jaar open. Kies een dag en breng een bezoek aan dit prachtige park!

Efteling cadeau

Verras iemand met een dag in een wereld vol wonderen en geef een dag naar de Efteling cadeau. Op Cadeaukaart.nl kun je eenvoudig en snel een Efteling cadeaukaart bestellen. De kaart is te bestellen in diverse waarden variërend van €10 tot €150. Je kunt met een Efteling cadeau betalen voor de toegang tot het park, een diner of souvenir uit het park en zelfs voor een overnachting in het Efteling Hotel of Efteling Bosrijk - hét vakantiepark van het pretpark.

Een Efteling cadeaukaart is een ideaal geschenk voor alle leeftijden! Want zeg nou zelf, je bent toch nooit te oud voor een sprookjesachtige dag. De ontvanger van het Efteling cadeau heeft tot drie jaar na uitgifte de tijd om het te besteden. Betaal met deze bon voor je entree of een overnachting, een heerlijk diner of een souvenir als aandenken aan een magische dag.

Je kunt online bestellingen niet betalen met een Efteling cadeaukaart. Je kunt alleen aan de kassa’s van het pretpark afrekenen met deze waardebon of tijdens een telefonische reservering voor een overnachting in Bosrijk of het Efteling Hotel. Voor meer informatie over de cadeaukaart van de Efteling kun je kijken op de website. Hier kun je ook het saldo en de geldigheid van je cadeaukaart controleren.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.
De Efteling Cadeaukaart is te besteden in de wondere sprookjeswereld van de Efteling in Kaatsheuvel.
De Efteling Cadeaukaart is te besteden in de Efteling. Geef de Efteling Cadeaukaart aan de kassamedewerker om het uitgekozen product of de gewenste dienst te betalen.

Het tegoed op je Efteling Cadeaukaart hoeft niet in 1 keer besteed te worden en is in delen te besteden.
Vanaf het moment van uitgifte is de Efteling Cadeaukaart 3 jaar geldig.
tracking pixel