Diner Cadeau

Je kunt iemand altijd blij maken met een lekker diner! Daarom is het Diner Cadeau een ideaal cadeau voor elke gelegenheid. Met de Diner Cadeaubon geef je etentje cadeau in een van de ruim 2500 aangesloten restaurants. De restaurants waar je met deze diner cadeaukaart kunt betalen staan bekend om hun kwaliteit, gastvrijheid en originaliteit. De hoge standaard van deze restaurants maakt het Diner Cadeau een welkom presentje voor iedereen.

Dinerbon kopen

Een dinerbon kopen kan eenvoudigweg bij Cadeaukaart.nl. Op de tegoedbon kun je een bedrag zetten tussen de €10 en €150. De ontvanger kan de bon besteden bij meer dan 2500 aangesloten restaurants. Met zo veel keus zit er altijd wel een restaurant bij waar je graag naar toe wilt!

In alle provincies in Nederland zijn er vele restaurant te vinden waar je heerlijk kunt eten met het Diner Cadeau. Heb je zin in sushi? Er zijn tientallen restaurant te vinden waar je de Japanse keuken kunt proeven. Maar ook de Italiaanse kookkunst is volop te vinden tussen de aangesloten restaurants.

Kijk op de website van Diner Cadeau om een restaurant bij jou in de buurt te vinden. Op de website kun je natuurlijk ook controleren of je de cadeaubon kunt besteden bij de eetgelegenheid waar jij graag heen wilt. Verder vind je meer informatie op de site en kun je het saldo van je kaart controleren.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is het Diner Cadeau te besteden?


De Diner Cadeau is te besteden bij één van de ruim 2000 aangesloten restaurants. Daar kun je de cadeaukaart gebruiken voor een gezellige avond. Voor een lijst van alle aangesloten restaurants ga je naar de website van Diner Cadeau.

Hoe kan ik het Diner Cadeau gebruiken?


Met de Diner Cadeau kun je heerlijk uit eten bij één van de aangesloten restaurants. De aangesloten restaurants zijn te vinden op de website van Diner Cadeau. Wanneer er meer tegoed op je Diner Cadeau staat dan je hebt verbruikt, is het verschil een volgende keer elders te besteden.

Wat is de geldigheidsduur van het Diner Cadeau?


De Diner Cadeau heeft een geldigheidsduur van 1 jaar na uitgifte.
tracking pixel