Cadeaukaart.nl Keuzekaart

Vind je het lastig om een cadeau te kiezen en ben je daarom op zoek naar een cadeaubon? Dan zit je op Cadeaukaart.nl goed! Met een assortiment van meer dan 75 cadeaukaarten vind je altijd waarnaar je op zoek bent!

Weet je nog niet wat je wilt geven? Of ben je op zoek naar een universele cadeaubon? Wil je altijd zeker zijn van je keuze? Geef dan de Cadeaukaart.nl Keuzekaart. Hiermee kan de ontvanger zelf kiezen uit het ruime aanbod aan cadeaubonnen en geschenken op Cadeaukaart.nl.

  • 2 jaar geldig
  • Verkrijgbaar vanaf €10
  • Keuze uit meer dan 75 cadeaukaarten en geschenken van Bol.com, Zalando, Bijenkorf, VVV, Efteling, Boekenbon en meer!

Cadeaubon voor medewerkers of relaties

Vind je het lastig om een cadeau uit te zoeken voor een groep mensen? Hoe zorg je ervoor dat iedereen iets krijgt waar hij of zij blij mee is? Mannen en vrouwen, jong en oud, het lijkt soms een onmogelijke opgave om het iedereen naar hun zin te maken.

Daarom hebben we de Cadeaukaart.nl Keuzekaart ontwikkeld. Hiermee kan de ontvanger zelf een keuze maken uit het uitgebreide assortiment van cadeaukaarten en geschenken op Cadeaukaart.nl.

Zakelijke voordelen
  • Gratis verzending vanaf €100
  • Betalen op rekening (met Proforma factuur)
  • Al vanaf 500 cadeaukaarten verpakking geheel conform eigen huisstijl

Meer weten? Neem op werkdagen tussen 08.30 – 16.30 uur contact op via: 088-0064151 of support@cadeaukaart.nl
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is de Cadeaukaart.nl Keuzekaart te besteden?


De Keuzekaart is te besteden op de website van Cadeaukaart.nl en kan gebruikt worden om een cadeaukaart of geschenk naar keuze uit het assortiment van Cadeaukaart.nl af te rekenen.

Let op: dit is inclusief eenmalig gratis verzending van €1.49 - de ontvanger hoeft dus geen verzendkosten te betalen. Bij pakketpost worden wel de verzendkosten van €4.99 in rekening gebracht.

Hoe is de Cadeaukaart Keuzekaart te gebruiken?


De Cadeaukaart.nl Keuzekaart geeft de ontvanger de mogelijkheid om zelf een cadeaukaart uit het assortiment van Cadeaukaart.nl te kiezen. Wanneer de ontvanger een cadeaukaart heeft uitgekozen en gaat afrekenen, kiest hij of zij op de betaalpagina voor de betaalmethode ‘Cadeaukaart.nl Keuzekaart’. Hierbij wordt automatisch eenmalig de verzendkosten niet in rekening gebracht.

Tips voor je Cadeaukaart.nl Keuzekaart


Met een Keuzekaart kun je meerdere bestellingen plaatsen. Zo kun je het overgebleven tegoed ook bewaren voor een cadeau op een later moment. Houd er rekening mee dat verzendkosten alleen voor de eerste bestelling gratis zijn.

alt

Komt het saldo niet overeen met de aangeboden waarden? Het is mogelijk om met een Keuzekaart meerdere cadeaukaarten te bestellen totdat je aan het gewenste bedrag komt.

alt

Wat is de geldigheidsduur van de Cadeaukaart.nl Keuzekaart?


Na datum van uitgifte is de Cadeaukaart.nl Keuzekaart 2 jaar geldig, tenzij anders is vermeld.
tracking pixel