BioscoopCadeau

Het leukste cadeau in het donker is natuurlijk een bezoek aan de bioscoop geven. Met het BioscoopCadeau geef je iemand een avondje naar de film. De ontvanger bepaalt zelf welke film hij of zij wilt bezoeken. Zo kan er gekozen worden voor een actiefilm, komedie, romantische film of een thriller. Je kunt deze cadeaukaart verzilveren bij één van de Pathé bioscopen of partners van Pathé in heel Nederland. Vanaf 1 april 2015 is dit de enige bioscoopbon die bij Pathé te besteden is.

Bioscoopbon kopen

Een bioscoopbon kopen kan gemakkelijk en snel op Cadeaukaart.nl. Het BioscoopCadeau is een perfect geschenk voor elke filmliefhebber. De tegoedkaart kun je bestellen in een waarde van €9,95. Dit is precies de prijs van één film. Je kunt de bon besteden bij verschillende cinema’s in heel Nederland. Je kunt alleen betalen bij de kassa’s. Het is niet mogelijk om online te reserveren wanneer je met deze kaart wilt afrekenen.

Heb je geen idee van wat voor soort films de ontvanger van de cadeaukaart houdt? Met deze bon kan er zelf gekozen worden naar welke genre film hij of zij wil. De tegoedbon is na aankoop één jaar geldig. Je kunt de bon op alle dagen van de week inwisselen aan de kassa. Het BioscoopCadeau is alleen te besteden aan de reguliere filmvoorstellingen. Er wordt een toeslag berekend voor 3D films en IMAX voorstellingen, daarom kun je dit soort voorstellingen niet betalen met de tegoedbon. Op de website van het geschenk kun je het saldo en de geldigheid van de cadeaukaart controleren.

Sinds 1 april 2015 is het uiterlijk van BioscoopCadeau veranderd, het vernieuwde BioscoopCadeau kun je besteden bij Pathé en andere aangesloten bioscopen. Oude kaarten kun je nog tot 1 december 2015 inleveren bij JT Bioscopen. Op de website van BioscoopCadeau vind je meer informatie over deze vernieuwing.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik BioscoopCadeau inleveren


De website van BioscoopCadeau bevat een overzicht van alle aangesloten bioscopen. Zo kun je met BioscoopCadeau onder andere terecht bij alle Pathé bioscopen in heel Nederland. Vind de dichtstbijzijnde bios door je postcode op de BioscoopCadeau website in te voeren.

Hoe werkt BioscoopCadeau


Zodra je een bioscoop hebt gevonden en een film hebt uitgezocht, ga je naar een bioscoop naar keuze. Vervolgens betaal je aan de kassa met je BioscoopCadeau pas.

Hoe lang is de kaart geldig


Na uitgifte is de BioscoopCadeau 1 jaar geldig. Op de website van BioscoopCadeau kun je de geldigheid van de cadeaukaart controleren.
tracking pixel