BioscoopCadeau Compleet

Een bezoek aan de bioscoop is natuurlijk het leukste cadeau in het donker. Je geeft met BioscoopCadeau Compleet iemand een leuk en compleet bezoek aan de bioscoop cadeau inclusief frisdrank en popcorn. De ontvanger kiest zelf uit het filmaanbod, welke film hij of zij wil bezoeken. Zo kan er gekozen worden voor een komedie, romantische film, actiefilm of een thriller. Je kunt deze bioscoop-cadeaukaart verzilveren bij één van de Pathé bioscopen door heel Nederland voor een heerlijk avondje uit!

BioscoopCadeau Compleet online kopen

Het BioscoopCadeau Compleet online kopen kan eenvoudig en snel op Cadeaukaart.nl. Je verrast elke filmliefhebber met dit cadeau. Deze tegoedbon is alleen beschikbaar in een waarde van €15. De cadeaukaart is in te wisselen voor een compleet bezoek aan de bioscoop. De ontvanger vult de avond zelf in door de juiste film te kiezen.

Het BioscoopCadeau is het perfecte cadeau als je geen idee hebt wat je iemand moet geven. De ontvanger van deze cadeaukaart heeft tot een jaar na aankoop de tijd om een leuke film uit te kiezen en te genieten van een heerlijk avondje bioscoop. Naast de gekozen film krijgt de ontvanger ook een frisdrank en popcorn bij dit bios cadeau. BioscoopCadeau Compleet kun je bij alle Pathé vestigingen door heel Nederland. Zit er geen Pathé in de buurt? Op de website van BioscoopCadeau kun je zien welke bioscopen nog meer zijn aangesloten.

Het is niet mogelijk om online te reserveren als je met de cadeaukaart voor de bioscoop wilt afrekenen. Je kunt dan alleen betalen bij de kassa’s. Verder is de tegoedbon alleen inwisselbaar voor de reguliere voorstellingen. Voor 3D en IMAX films wordt een extra toeslag berekend en daarom is de cadeaukaart niet geldig op deze voorstellingen. Voor meer informatie over deze cadeaukaart kun je kijken op de website van Bioscoopcadeau. Hier kun je ook het saldo en de geldigheid van je cadeau controleren.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik BioscoopCadeau Compleet inleveren?


De website van BioscoopCadeau Compleet bevat een overzicht van alle aangesloten bioscopen. Zo kun je met BioscoopCadeau Compleet onder andere terecht bij alle Pathé Theaters. Vind de dichtstbijzijnde bioscoop door je postcode in te voeren op de BioscoopCadeau website en krijg een overzicht met bioscopen bij jou in de buurt.

Hoe werkt BioscoopCadeau Compleet?


Zodra je een bioscoop hebt gevonden en een film hebt uitgezocht ga je naar de bioscoop van je keuze. Vervolgens betaal je aan de kassa met je BioscoopCadeau Compleet pas voor de film, de frisdrank en de popcorn.

Hoe lang is de kaart geldig?


Na uitgifte is BioscoopCadeau Compleet 1 jaar geldig. Op de website van BioscoopCadeau kun je de geldigheid van de cadeaukaart controleren.
tracking pixel