ANWB Cadeaukaart

De ANWB Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iemand die graag fietst, wandelt of van autorijden houdt. Deze cadeaukaart is een tegoedbon voor alle producten uit het assortiment van de ANWB winkel. Daar is de kaart in te wisselen voor onder andere wandelschoenen, reisartikelen en reisgidsen, navigatiesystemen en nog veel meer!

ANWB cadeaucard geven

Een ANWB cadeaukaart geef je iemand cadeau met Cadeaukaart.nl. Op de website kun je kiezen uit meer dan 80 verschillende cadeaukaarten voor ieder budget. Kies je voor de ANWB cadeaucard, dan geef je iemand de keuze uit het assortiment van de ANWB winkels. Deze cadeaukaart bestel je al vanaf €10! De tegoedbon wordt binnen een mum van tijd thuis geleverd of bezorgd bij de ontvanger.

Heb je een ANWB cadeaucard ontvangen? Dan kun jij deze besteden bij één van de winkels in heel Nederland. Je hebt de keuze uit het gehele assortiment van deze winkel. Zo kun je kiezen voor producten uit diverse categorieën zoals Kleding, Recreatie, Fit & Gezond en nog veel meer. De cadeaukaart van de ANWB kun je zowel in de winkels als in de webshops inwisselen.

Wil je met de cadeaucard betalen in de winkel, dan geef je deze aan een medewerker bij de kassa. Om online met de cadeaubon te betalen, moet je de unieke code invoeren als betaalmethode. Het bedrag dat op de ANWB cadeaubon staat, wordt dan van het aankoop bedrag gehaald. Eventueel resterend saldo blijft geldig tot een volgende aankoop. De cadeaukaart blijft onbeperkt geldig. Voor meer informatie over de ANWB cadeaucard kun je kijken op de website.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar is de ANWB Cadeaukaart te besteden?


De ANWB Cadeaukaart is te gebruiken bij elke ANWB winkel in Nederland. Voor een ANWB filiaal bij jou in de buurt kun je kijken op de website van de ANWB.

Hoe kan ik de ANWB Cadeaukaart gebruiken?


Met de ANWB Cadeaukaart kun je een ANWB winkel producten uitzoeken. Bij de kassa geef je de ANWB Cadeaukaart aan de kassamedewerker om af te rekenen. De ANWB Cadeaukaart kan gebruikt worden voor het gehele assortiment van de ANWB winkel.

Wat is de geldigheidsduur van de ANWB Cadeaukaart?


De ANWB Cadeaukaart heeft een onbeperkte geldigheidsduur.
tracking pixel