Dierendag

Een dierendagcadeau voor je trouwe viervoeter!

Op 4 oktober wordt er al jaren over de hele wereld dierendag ‘gevierd’. Dit is de dag waarbij wordt stilgestaan bij het welzijn van dieren over de hele wereld. Deze dag is hiervoor gekozen omdat dit de sterfdag is van Franciscus van Assisi die zich bekommerde om het lot van de allerarmsten maar ook van planten en dieren. Deze dag is dus een uitgelezen kans om iets leuks te doen voor je eigen huisdier! Als je een leuk cadeautje wilt geven op zo’n dag, ben je bij Cadeaukaart.nl aan het juiste adres.

Dierendag cadeau tips

Een dier zal natuurlijk niet blij worden van een cadeaukaart want daar kan het niets mee. Maar als je even geen tijd hebt om een leuk cadeau te zoeken, kun je natuurlijk tijd besparen door alvast een cadeaukaart aan te schaffen waarmee je daarna een leuk cadeau kunt kopen voor je geliefde huisdier. Op Cadeaukaart.nl kun je kiezen uit een aantal cadeaukaarten van winkels en webshops waar je dieren benodigdheden kunt kopen. Geef bijvoorbeeld de Bol.com Cadeaukaart, sinds ze hun assortiment hebben uitgebreid met de categorie Dier kun je hier naar hartelust online shoppen. Je kunt ook terecht bij één van de bouwmarkten met de GAMMA Cadeaupas of de Praxis Cadeaukaart. In de meeste bouwmarkten heb je veel speeltjes, snoep en andere spullen voor huisdieren.

Heb of mag je geen huisdier maar wil je toch iets op dierendag doen? Bestel dan bijvoorbeeld de DoeCadeau kaart zodat jij of de ontvanger een dag tussen de dieren kan doorbrengen. Of verras iemand met een leuke dierenknuffel uit de geschenken categorie!
Lees meer
tracking pixel