Geslaagd Keuze Cadeaukaart

Geslaagd Keuze Cadeaukaart

  • Laat de geslaagde zelf een cadeaukaart uitzoeken!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Kent u iemand die onlangs geslaagd is voor bijvoorbeeld het eindexamen of een rijexamen? Al dat harde werk mag wel eens beloond worden. De Geslaagd Keuze Cadeaukaart is hiervoor zeer geschikt. De geslaagde mag namelijk zelf een leuke cadeaubon uitkiezen. Met 200+ opties zoals de Zalando Cadeaubon, Nike Cadeaubon, Google Play/App Store Giftcard, HEMA Cadeaukaart en de Nationale Bioscoopbon. Vier een diploma met het geven van de Geslaagd Keuze Cadeaukaart!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na aankoop.
Vanaf het moment van inwisselen (de keuze uit een van de 200+ cadeaubonnen), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon. 

Geslaagd Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een geschenk voor iemand die net geslaagd is? Leuk! Maar wat koop je voor zo iemand? De Geslaagd Keuze Cadeaukaart is de perfecte oplossing voor zo’n moment! Je geeft hiermee namelijk iemand anders de mogelijkheid cadeau om zelf een leuk geschenk uit te kiezen in de webshop van cadeaukaart.nl. Op deze manier kan de ontvanger van dit geschenk nog alle kanten op met dit cadeau! Of er nu wordt gekozen voor een klusbon, de nationale bioscoopbon, een dinerbon of zelf een bon die goed is voor een compleet weekend weg: Alles is mogelijk en niks is te gek met de Geslaagd Keuze Cadeaukaart! Het maakt niet uit waarvoor men geslaagd is: De Geslaagd Keuze Cadeaukaart is zeker weten altijd een welkom geschenk!

Als je dus zeker wilt zijn van een geslaagd geschenk moet je zeker gaan voor de Geslaagd Keuze Cadeaukaart! Hiermee doe je werkelijk iedereen een plezier. Er kan namelijk ook worden gekozen voor vrij ‘algemene cadeaukaarten’ zoals de cadeaubon voor de Bijenkorf of Wehkamp. Hiermee kan de ontvanger op zijn of haar gemak iets uitkiezen wat écht nodig is. Zo weet je dus zeker dat jouw geschenk in de smaak zal vallen bij geslaagde! Een diploma halen, of slagen voor bijvoorbeeld een rijexamen is vaak een behoorlijke prestatie, die zonder mee gevierd moet worden. De Geslaagd Keuze Cadeaukaart is het perfecte geschenk voor dat moment! Je kunt de kaart gewoon hier bestellen op cadeaukaart.nl!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na aankoop.