Dochter Keuze Cadeaukaart

Dochter Keuze Cadeaukaart

  Hoeveel wil je erop zetten?

  Digitaal of per post?

  Wat voor verpakking wil je?

  Verrassing

  Cadeau Envelop Verrassing

  Gratis

  Kosten

  Zoek je een leuk en origineel kraamcadeau voor iemand die net een dochter heeft gekregen? Dan is de Dochter Keuze Cadeaukaart precies het cadeau voor jou! De kersverse ouders kunnen deze namelijk besteden aan een cadeaubon naar keuze. Zo krijgen ze precies de babyspullen die ze nog graag wilden hebben. Een beter kraamcadeau kan dus bijna niet! 200+ cadeaubonnen waaronder de HEMA Cadeaukaart, Prénatal Cadeaubon, Bijenkorf Cadeaukaart en de Zalando Cadeaubon. Bestel nu!

  Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na aankoop.
  Vanaf het moment van inwisseling (de keuze uit een van de 200+ cadeaubonnen), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon. 

  Dochter Keuze Cadeaukaart

  Zoek je een leuk geschenk voor mensen die net zijn bevallen van een dochter! Leuk idee! Als een stel een kind krijgt, komt er vaak veel op ze af. Je hebt ineens ontzettend veel nieuwe spullen nodig, waarvan je misschien op voorhand niet eens afwist van het bestaan. Als familielid, of vriend of vriendin is het natuurlijk super leuk om een steuntje in de rug te kunnen geven met een cadeau. Op zo’n moment wil je natuurlijk wel iets waardevols geven: iets waar het nieuwe gezin natuurlijk echt wat aan heeft. Hoe vaak komt het wel niet voor dat mensen eindigen met stapels goedbedoelde cadeaus zoals bijvoorbeeld knuffels, terwijl men dolgraag een kinderwagen zou willen krijgen. Gelukkig kun je nu dus de Dochter Keuze Cadeaukaart kopen! Hiermee geef je namelijk meerdere cadeaus in één! Dat werkt zo: De Dochter Keuze Cadeaukaart kan worden ingewisseld hier op de website van cadeaukaart.nl voor een andere cadeaukaart naar keuze.

  Er kan worden gekozen voor bijvoorbeeld een cadeaukaart van de Hema of de fonQ, om praktische en mooie huishoudelijke producten uit te kiezen. Maar en kan ook worden gekozen voor een cadeaubon van de Prénatal, om praktische en leuke babyspulletje uit te kiezen. Kortom: Alles is mogelijk en niks is te gek met de Dochter Keuze Cadeaukaart! Je kunt de Dochter Keuze Cadeaukaart bovendien eenvoudig en snel bestellen hier op de website van cadeaukaart.nl. Als je dat doet voor 17.00 op een werkdag, kunnen wij hem bovendien nog dezelfde dag versturen. Zo heb je dus razendsnel een top geschenk in huis, wat zeker nog een keer van pas gaat komen!

  Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop.