BladCadeau Giftcard

Op zoek naar een passend cadeau? Met de BladCadeau Giftcard geef je iemand een tijdschrift abonnement waarbij de ontvanger kan kiezen uit ruim 60 tijdschriften. Je kunt onder andere kiezen voor Nouveau, Beau Monde of de Nieuwe Revu. Voor ieder wat wils, dus bestel een BladCadeau Giftcard vandaag nog!

Een giftcard van BladCadeau kopen

Met BladCadeau geef je de gelukkige niet slechts één cadeau, maar juist heel veel. Doordat de ontvanger een abonnement op een tijdschrift krijgt, ontvangt diegene iedere week of maand het nieuwste nummer op de deurmat. Er is niets leuker dan dat, toch?

Er kan gekozen worden uit meerdere waardes, waarbij het minimale bedrag €15 is en het maximale bedrag €150.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik mijn BladCadeau Giftcard besteden?


Op de website van BladCadeau is de giftcard te besteden. Met een paar klikken is de kaart vanachter je computer verzilverd. Daarna hoef je nog maar één ding te doen: voor de brievenbus wachten totdat het eerste nummer bezorgd wordt!

Hoe werkt de BladCadeau Giftcard?


Voordat de BladCadeau Giftcard gebruikt kan worden, moet de kaart eerst op BladCadeau.nl geactiveerd worden. Vervolgens kan er een tijdschrift gekozen worden, waarna je bij het afrekenen de betaaloptie ‘cadeaukaart’ aanklikt. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is je gegevens invullen. Is het abonnement afgelopen? Dan stopt het automatisch. Een kind kan de was doen!

Hoe lang is de BladCadeau Giftcard geldig?


Vanaf het moment van aankoop is de BladCadeau Giftcard 2 jaar geldig.
tracking pixel