Betaalmethoden

Op Cadeaukaart.nl kun je gebruik maken van onderstaande betaalmethoden.
Let op: Per betaalmethode verschilt de verwerkingstijd.

iDeal

De meest gebruikte betaalmethode is iDeal. Eerst selecteer je je eigen bank. Vervolgens betaal je vanuit je eigen vertrouwde internetbankieren omgeving. Nadat de betaling is voltooid wordt je terug geleid naar Cadeaukaart.nl. Het bedrag is direct afgeschreven en wordt direct bij ons bijgeschreven.
Verwerkingstijd: Direct, de bestelling wordt op werkdagen* direct in behandeling genomen.

Bankoverschijving

Wanneer je kiest voor bankoverschrijving dien je het bedrag zelf over te maken naar het rekeningnummer dat in beeld verschijnt. Het kan enkele werkdagen duren voordat de betaling door de bank wordt verwerkt. Zodra de betaling op onze rekening staat, wordt je bestelling verwerkt en voor verzending aangeboden. De cadeaukaarten worden inactief verstuurd: je ontvangt een e-mail waarmee je de cadeaukaarten kunt activeren.

PayPal

Op Cadeaukaart.nl kun je ook betalen met behulp van Paypal. Je selecteert hiervoor de betaalmethode Paypal tijdens het bestelproces. Vervolgens worden enkele gegevens van je gevraagd en kun je inloggen op je Paypal account. Vervolgens bevestig je de betaling in je account. Zodra de betaling succesvol is, wordt de bestelling direct verwerkt.

Creditcard

Creditcard betalingen zijn mogelijk met Mastercard en Visa. Voor het betalen met een creditcard worden additionele transactiekosten gerekend van 3% van het aankoopbedrag. In de laatste stap van het bestelproces kun je kiezen voor Mastercard of Visa en vult de benodigde informatie in. Na het voltooien van de bestelling wordt deze direct door onze distributiemedewerkers verwerkt.

Cadeaukaart.nl Keuzekaart

Met de Cadeaukaart.nl Keuzekaart kun je alles afrekenen op Cadeaukaart.nl. Je kunt met het bedrag meerdere bestellingen doen. De Keuzekaart is inclusief eenmalig kosteloze verzending.
Mocht het saldo van de Keuzekaart niet toereikend zijn, kun je het restant afrekenen met alle overige betaalmethoden. Heb je een Cadeaukaart.nl Keuzekaart ontvangen? Bekijk het stappenplan Keuzekaart inwisselen voor meer informatie over hoe je de Keuzekaart kunt verzilveren.
Verwerkingstijd: Direct, de bestelling wordt op werkdagen* direct in behandeling genomen.

Telefoon

Er kan betaald worden met iedere telefoon door te bellen naar ons betaalnummer. Na het kiezen van deze betaalmethode verschijnt het telefoonnummer en een tijdbalk waaraan je kunt zien wanneer de betaling is voltooid.
Verwerkingstijd: Direct, de bestelling wordt op werkdagen* direct in behandeling genomen.

Achteraf betalen

Voor grote zakelijke orders is de betaalmethode ‘Achteraf Betalen’ beschikbaar. Wanneer je kiest voor achteraf betalen via bankoverschrijving worden de cadeaukaarten zo snel mogelijk verstuurd. De kaarten kunnen vervolgens geactiveerd worden wanneer de betaling door ons is ontvangen. Het bedrag kan overgemaakt worden naar het rekeningnummer dat in beeld verschijnt. Er zal tevens een factuur naar het ingevoerde e-mailadres worden verzonden. Zodra het bedrag op onze rekening staat, ontvang je een e-mail waarmee je de cadeaukaarten kunt activeren. Het kan enkele werkdagen duren voordat de betaling door de bank wordt verwerkt.

Couponcode

Heb je een couponcode ontvangen? Bestel dan zoals gebruikelijk en kies voor de betaalmethode couponcode. Er wordt duidelijk weergegeven welk bedrag aan codes is ingeleverd. Je kunt meerdere couponcodes inwisselen. Een eventueel restant kan afgerekend worden met alle overige betaalmethoden.
Verwerkingstijd: Direct, de bestelling wordt op werkdagen* direct in behandeling genomen.* Op werkdagen vóór 16.00uur besteld, vandaag verzonden!
tracking pixel