Beauty&Parfum Cadeau

Wil je iemand in het zonnetje zetten? Geef dan een Beauty&Parfum Cadeau! De ontvanger kan deze cadeaukaart besteden bij vele winkels en locaties voor een beauty product of ontspannen uitje. Het tegoed is bijvoorbeeld te verzilveren voor heerlijk parfum of een lekker dagje in de sauna. Een ruime keuze aan locaties verspreid door het gehele land zorgt ervoor dat er altijd wel iets voor jou bij zit.
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik Beauty&Parfum Cadeau inleveren?

Een overzicht van alle deelnemers aan Beauty&Parfum Cadeau vind je op de website. Door je postcode hier in te geven, kun je direct zien waar je met je Beauty&Parfum Cadeau terecht kunt. Dit zijn sowieso alle filialen van ICI Paris XL en Rituals.

Hoe werkt Beauty&Parfum Cadeau?

Als je een keuze hebt gemaakt voor een belevenis of winkel verzilver je op de locatie het bedrag op je Beauty&Parfum Cadeau bij het afrekenen. De cadeaukaart is vrij en in delen te besteden.

Hoe lang is de kaart geldig?

Na uitgifte is Beauty&Parfum Cadeau 1 jaar geldig. Op de website van Beauty&Parfum Cadeau kun je ten allen tijde controleren tot wanneer het tegoed op je cadeaukaart geldig is.
tracking pixel