YourGift Card

Komt er binnenkort een speciale gelegenheid aan voor een familielid, vriend(in) of collega - maar zit je met je handen in het haar voor het perfecte cadeau? Niet nodig! Geef YourGift cadeau. Hier kan de ontvanger alle kanten mee op. Zo kan je een weekendje weg, genieten in een heerlijke sauna of een dagje shoppen. Er is keuze genoeg, dus het cadeau zal hoe dan ook in de smaak vallen!

YourGift Card cadeau

YourGift is de vervanging van de oude thema cadeaukaarten zoals YourGift Home & Garden en YourGift Gifts & More. Op Cadeaukaart.nl kun je in een paar simpele stappen de nieuwe YourGift Card bestellen. Deze kun je bestellen in verschillende waarden, namelijk van €10,- tot €150,-. Deze cadeaubon kun je vervolgens in meer dan 6000 (online) winkels besteden. De categorieën variëren van tuinieren en klussen tot beauty en vakanties.
Lees meer
1 Aantal :
2 Bedrag :
 
Groot assortiment!Kies uit 75+ cadeaukaarten en diverse geschenken. Snelle levering!Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Altijd een passend cadeau!Voor ieder budget vanaf €5,- een cadeau naar keuze. Veilig betalen!Betaal met o.a. iDeal, PayPal, Creditcard of per bank.

Waar kan ik mijn YourGift Card besteden?


Heb jij YourGift cadeau gekregen? Dan kun je deze besteden in meer dan 6000 restaurants, warenhuizen, wellnesscentra, kledingwinkels, parfumerieën en online shops. Er is keuze genoeg, namelijk van Fonq tot ICI Paris XL. Kijk voor de alle aangesloten winkels bij je in de buurt op: https://www.yourgift.nl/verkoop-verzilverpunten/welke-winkels/.

Hoe werkt de YourGift cadeaukaart?


Wanneer je de cadeaukaart van YourGift hebt gekregen, kun je deze als betaalmiddel gebruiken bij een van de aangesloten winkels of webshops. Neem je cadeaukaart mee of pak hem erbij en reken hiermee af. Heb je niet genoeg tegoed op je cadeaubon staan? Dat is geen probleem, je kunt het overige bedrag bijbetalen. Als je nog resterend tegoed over hebt, kun je dit later nog eens gebruiken. Dit hoeft overigens niet bij dezelfde winkel te zijn.

Let op: YourGift dien je eerst te activeren, voordat je deze kunt gebruiken. Dit kan eenvoudig op Cadeaukaart.nl.

Hoe lang is YourGift geldig?


YourGift is onbeperkt geldig. Na 2 jaar wordt er maandelijks een minimale vergoeding van €0,35 ingehouden. Dit doet YourGift om de garantie en geldigheid te waarborgen van de kaart. Daarnaast heeft de cadeaubon van YourGift 100% saldo garantie door het EGI keurmerk.
De oude YourGift cadeaukaarten kun je nog steeds activeren en inleveren.
tracking pixel