Lekker weekendje weg!

28 maart 2024

Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren: er komen weer heel veel extra vrije dagen aan voor veel mensen. En dat betekent dat je zonder vrij te nemen lekker een lang weekend weg kunt! Na een lange winter vol regen en wind is er niets lekkerder dan er even op uit trekken. Een andere omgeving dan op de bank bij de kachel doet iedereen goed. Het is tijd om er weer op uit te gaan!

Van een weekend met de hele familie in een vakantiehuisje tot een romantisch weekendje stedentrippen en van een weekend goed stappen met de vriendengroep tot gezellig met vriendinnen chillen in een wellnessresort. Met deze cadeaubonnen geef je precies waar iedereen na maanden binnen zitten naar verlangt!

1. Hotelgiftcard

We beginnen met een grote knaller: met de Hotelgiftcard geef je iemand echt een wereldcadeau! Met meer dan 600.000+ hotels en accommodaties wereldwijd is het misschien lastig kiezen, maar waar de ontvanger ook naar toe wil, het kan gegarandeerd met deze cadeaukaart. De cadeaukaart is powered by Expedia, de website waar je niet alleen hotelkamers, maar ook appartementen en villa’s kunt boeken. Ben je aan de late kant met bestellen? Kies dan voor een digitale cadeaukaart in plaats van een fysieke, dan heb je `m supersnel in de mailbox.

2. Weekend Ontspannen Cadeaukaart

De naam van deze cadeaukaart zegt het al: met de Weekend Ontspannen Cadeaukaart geef je precies dat! De ontvanger kan kiezen uit de 2000+ accommodaties van Weekendweg.nl, maar de cadeaukaart is bovendien in te wisselen voor de 600.000+ accommodaties wereldwijd van de eerste cadeaukaart in deze top-5. Van een weekend cultuur snuiven in Rome of Sevilla tot een weekend uitwaaien in de bossen of op het strand: met deze cadeaukaart kan het Weekend Ontspannen direct beginnen.

3. NR1 Even Lekker Weg

Hoog tijd dat uitgeputte ouders eropuit gaan om weer nader tot elkaar te komen? Of op zoek naar een ideaal cadeau voor een bruidspaar? De NR1 Even Lekker Weg Cadeaukaart is precies wat iemand nodig heeft om even te ontspannen. Met deze beleveniscadeaukaart kan gekozen worden uit hotels, vakantiehuizen, appartementen of villa’s al dan niet met zwembad of sauna. Of ze nu in Nederland of in het buitenland willen verblijven. Met deze cadeaukaart staan alle reisopties open. Maak je cadeaukaart compleet met een persoonlijke boodschap én laat `m mooi verpakken!

4. Bongo - 3 dagen eropuit in Europa

Weet je nu al dat de ontvangers het liefst de landsgrenzen oversteken voor een bestemming elders in Europa? Kies dan voor de Bongo - 3 dagen eropuit in Europa cadeaukaart. Je geeft hiermee een weekend weg, met keuze uit 3000 hotels. De bon staat garant voor 2 overnachtingen + ontbijt voor twee personen en heeft een vaste prijs van € 199,90. Zo maak je het de ontvangers wel heel makkelijk om met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren even lekker een weekendje weg te gaan! Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in een luxe cadeaubox trouwens. Dat geeft nét even leuker!

5. Lastminute.com Giftcard

Ken je van die mensen die altijd op het laatste moment beslissen waar ze naartoe gaan? Die een dag van te voren nog niet weten of ze de winterjas of de badkleding in moeten pakken? Dan is de Lastminute.com Giftcard het perfecte geschenk. De cadeaukaart is op de website van lastminute.com in te wisselen voor eindeloos veel aanbiedingen van meer dan 400 luchtvaartmaatschappijen en 2,5 miljoen accommodaties over de hele wereld. Ideaal voor vrienden die binnenkort op wereldreis gaan of die hun honeymoon nog aan het plannen zijn en wel een bijdrage kunnen gebruiken!

Ben je op zoek naar het ideale geschenk voor vrienden die op wereldreis gaan? Voor mensen die binnenkort in het huwelijksbootje stappen of voor wie wel een weekendje weg kan gebruiken? Naast deze cadeaukaarten zijn er nog veel meer in ons aanbod te vinden. Je vindt al onze cadeaukaarten hier.